Szerintetek mit csináljak ha minden tökéletes csak az alakja nem?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel 1 éve majdnem jártam de én mégsem voltam biztos benne. most megint beszélünk..és talán úgy érzem h megint kedvelem, de tavaly óta nem változott azon kívül h felszedett pár kilót..szóval ez az 1 nem tetszik benne..mikor voltunk strandon a barátnőimmel akkor ki is nevették h milyen..én meg csak hallgattam most mit kezdjek?2014. júl. 21. 21:57
1/8 anonim válasza:
Komolyan? Ennyire felszínes ma már mindenki?
3/8 A kérdező kommentje:
félre ne értsd..én nem az vagyok..csak ez valahogy nem tudja el kerülni a szemem..bár ha messzebbre is eljutnánk akkor igent mondanék..csak akkor is zavarna egy kicsit
2014. júl. 21. 22:01
5/8 A kérdező kommentje:
még nem vagyok..
2014. júl. 21. 22:16
6/8 anonim válasza:
Na akkor tegyük helyre a dolgokat. :)
A srácok (és a lányok is) általában kicsit lazábban kezelik a kajálást szingli korban. Kvázi "senkit nem zavar". Vannak néhányan, akik nem de ez most nem róluk szól.
Viszont ha összejönnél vele és mondjuk motiválnád a sportra, vagy khm.. szexelnétek egy csomót, tuti fogyni kezdene. ;)
Persze nem tudom a korod, 18 alatt az előző bekezdést hagyd figyelmen kívül. De akkor is mehettek együtt sportolni (séta, bringa, strand, whatever) szóval ne ez legyen az akadály.
Ha a srác feje belül rendben van, akkor hajrá!
7/8 anonim válasza:
Hát nem tudom. Felszínes meg hasonlók. Ha ezt megjegyzi a kedves kérdező nyilván zavarja. HA meg zavarja az később sem lesz jobb. Én tudom, végig csináltam. A feleségem nem volt szép, sőt. De amikor megismertem, mindenki bátorított. Aztán amikor kiderült, hogy belül sem teljesen ép és elváltunk akkor mindenki azzal jött, hogy milyen ronda volt és igazándiból nem akarták elmondani, nehogy megbántsanak. Szóval ez az egész addig húzódott amíg egy nap arra nem keltem, hogy egy szörny fekszik mellettem. Nekem, és a saját ízlésemnek azóta igen is fontos a külső, és az hogy a partnerem megfeleljen az én elvárásaimnak.
8/8 anonim válasza:
Valójában téged zavar, vagy a barátnőidet? Nem mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!