Kit hívjak el "randizni"?
14 éves fiú vagyok, szeptemberben kezdem a gimit.
Eddig is elég magányos voltam, de most valahogy még jobban. Kb. 2 barátom van, akivel úgy igazán tartom a kapcsolatot. Rajtuk kívül van még 1-2, akikkel hetente váltok pár szót. Mivel új iskola, így új osztálytársaim is lesznek. Szoktak csinálni ilyen összejöveteleket, ahol ismerkedik az osztály, de én erre nem járok el, mert nem ismerek senkit, és valahogy nem szeretem ha sokan vagyunk, és úgy ismerkedünk. Elhívtam ez egyik fiút teniszezni (hova máshova?), de mivel nem tud teniszezni, és mivel hétköznap délelőtt-délután jár vízilabdaedzésre, így nem tud eljönni. Majd elhívtam egy volt osztálytársamat (lány, de jóban voltunk) moziba, próbáltunk még beszervezni pár embert, de mivel nem jött össze, így nem lett tovább tervezve... Arra gondoltam, elhívok egy lányt az új osztályból, de félek, hogy nemet mondana, és így egy ideig kínos lenne (legalábbis nekem) a közelében lenni (mivel, ugye osztálytársak leszünk, ez gyakori lenne). Van egy lány, aki szerintem eljönne, de ő kicsit bolond, és furcsák a fogai, tehát ő is kiesett.
Mit tegyek?
Ne várd hogy vègig olvassam..
Ha anyud nem ér rá akkor akit akarsz..
Te most "randira " akarsz hivni egy tok ismeretlen csajt? Akivel majd egyszer sokat lesztek egyutt? Es azt varod hogy igent mond?
Ez a kerdes tobb helyen nem stimmel, nem ismered a csajt de tudod hogy igent mondana es bolond! Hol jarsz te? Majd ha lesz valaki aki tetszik, akkor randizgass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!