18 év körüli lányok valaki beszélgetni?
Ezt most én se hiszem el,hogy ezt írom,de most tényleg nem ismerkedni szeretnék, szimplán rossz kedvem van és beszélgetése vágyom.
20f
szia:) Én ami miatt nem akarok most: Mert teljesen tanácstalan vagyok,hogy most mit kéne csinálnom,még az a szerencse,hogy nyári szünet van és van időm gondolkozni rajta.. röviden van egy lány akivel már 4 hónapja beszélünk fb-on, elmondása szerint nagyon kedvel,meg nagyon egyedinek tart meg minden ilyesmi,meg olyat is írt h nagyon fájna neki ha elveszítene,de mégis vannak olyan dolgok,amik rosszul esnek tőle,de elmondása szerint nem szándékosan csinálja,hanem egyszerűen ő ilyen. Egyébként fiatalabb nálam 5 évvel,de mégis nagyon megkedveltem,pedig én mindig csak a korosztályombeliekkel jöttek ki jól,de ő emg annyira megszerettette magát velem,hogy nem tudom,most mi legyen
Azt se tudom h jó-e ezt mással megtárgyalni v ezt csak magammal tudom..:\
De szeptemberig el kéne döntenem,hogy mi lesz,mert akkor nincs időm már ilyenen agyalni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!