Hogyan szivassam meg?
Figyelt kérdés
van egy srác akivel ismerkedünk rengeteget beszélgettünk és a legjobb barátnőmnek elkezdett irogatni ugyan ilyeneket és meg szeretném szivatni mert nem is egy lánnyal szórakozik.KÉRLEK ROHADT JÓ SZIVATÁSI TIPPEKET !!! tényleg megérdemli az előző barátnőjét is megcsalta, én szinte beleszerettem úgy hogy segítsetek.előre is köszi2014. júl. 19. 22:46
11/15 A kérdező kommentje:
igen rohadtul szenvedek. megérdemli ő is
2014. júl. 19. 23:04
12/15 anonim válasza:
Dugjatok egy jót és lehiggadsz! Legalább tudod, hogy csak eddig tartott!
13/15 anonim válasza:
annak tudatába voltál vele, hogy tudtad, megcsalta az előző barátnőjét most meg csodálkozol. nem rá vagy mérges hanem magadra, hogy ezt megjátszhatta és te most nem tudsz semmit se csinálni. szerintem is nőj már fel végre!
14/15 A kérdező kommentje:
dugjon a halál az éces farkával
2014. júl. 19. 23:08
15/15 anonim válasza:
Tépd le a pocsèt és dugd le a torkán. Aztán etesd meg kutyakkal a maradvanyait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!