Miért van az, hogy még a nem szép lányok is helyes pasit akarnak, ők nem fogják fel, hogy ilyen külsővel inkább a hozzák hasonlókkal kéne kezdeniük?
Még mindig nagyobb eséllyel járnak sikerrel mint fordítva.
Egyébként a nem túl vonzó pasik is szép, dögös lányt szeretnének, ez mindenhol így van.
miért van az, hogy te valószínűleg pont ugyanazt gondolod amit az első mondott, vagy valami egyéb fix gondolatot, de szükségét érezted hogy kiírd ezt az amúgy full lényegtelen kérdést?
Amit amúgy már úgyis kiírtak százszor
Sajnálom, vszeg rossz helyen keresed a neked valót. Én nem vagyok vmi szép no meg csúnya se, inkább átlagos, de mégis GYÖNYÖRŰ lánnyal vagyok együtt, aki belsőleg is a helyén van.
Azokkal a lányokkal ne is foglalkozz, akik feltűnőek, központba akarnak lenni.... Ők nem érnék be egy átlagos kinézetűvel. Válasz egy visszahúzódó lányt,meg fogsz lépődni, de ők a legvadabbak az ágyban! Tapasztalat!
Ennyire értetlen vagy? Nem a kinézetről volt szó, hanem a feltűnősködésről.
Egy undorító, ocsmány csaj is lehet feltűnő, harsány, és egy nagyon szép lány is lehet kedves, kifinomult, csendes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!