Szerintetek mit tegyek?
Üdv. Nemrégiben megismertem egy lányt. 22 éves, én 18. Tanács kellene, hogy miről tudnék vele a leginkább elbeszélgetni. Hiába kérdezek valamit tőle fb-n, hogy jobban megismerjem, általában 1-2 szavas válaszokkal lerendez, vagy megnézi az üzenetet, és nem ír vissza... Ugyanakkor nem hiszem hogy közömbös lennék számára, hiszen telefonszámot is cseréltünk, és telefonon jól el tudunk beszélgetni,de azért akadnak 5-10 másodperces kínos csendek.
És amikor együtt játszunk egy mmo-val, és beszélgetünk teamspeaken ott meg sok a kínos a csend.
Előre is köszönöm a válaszotokat!
Persze, hogy sok a kínos csend, mert ingyen beszéltek aztán lefoglaljátok a vonalat egész napra. Ha 90-es száma lenne akkor nem lenne csend, mert sietnétek a mondókával.
Tudod, a kevesebb néha több.
#5, mert telefonon jól el tudnk beszélgetni, de ott is akad némi csend. és amikor teamspeaken beszélgetek vele, akkor meg főleg inkább csak csend van.
#6 nem. nem metin. Isten adjon nekem hererákot ha játszanék azzal. :d (wow egyébként)
#8 persze hogy nem. questelés közben meg azért inkább jó lenne beszélgetni, mint monoton a questeket csinálni
#9 alap, hogy warrior :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!