Írnátok rólam véleményt? (kép)
2014. júl. 18. 18:06
11/32 anonim válasza:
Szerintem a kérdező csak véleményt kért, nem tanácsot.
12/32 anonim válasza:
Először is hiányolom a mosolyt a képeidről. Főként a komor, picit barátságtalan oldalad mutatod. A szemeid szépek, viszont nem tükröznek semmi nyitottságot, sokkal inkább elutasítóak. Túlságosan is beállítottak a képek, ennek ellenére önbizalomhiányra okod nem lehet. Csak kérlek mosolyogj, mutasd a pozitív énedet is. 10/7.5 :)
13/32 anonim válasza:
Te már egy érett férfi vagy, nem itt kellene véleményt kérned az ovisoktól (mert 90%a ennek az oldalnak még kiskorú). Ha ennyire lúzer vagy, hogy nincs egy barátnőd, és itt írogatsz, akkor lődd le magad.
16/32 anonim válasza:
Ėn nem irigykedek:)
Jobb pasi mėg nem vagyok... inkább helyesebb.
A testem kb olyan mint neki.
De igen... jol nėz ki a kėrdezö.
16f
18/32 anonim válasza:
annyira pózolsz, hogy még a vakolat is leesik
19/32 anonim válasza:
Jó vagy béjbi!!!
:-P
Amúgy ha nincs mellizmod szerintem eddig ne pózolj félmeztelenül....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!