23 évesen már öregnek számítok tényleg a bulikban és az ismerkedés terén?
Figyelt kérdés
2014. júl. 17. 13:22
11/24 A kérdező kommentje:
9es az egész életem egy keresésből áll lassan :D azzal nincs gond, csak mostanra h pár hónapon belül a sokadik nálam nem olyan sokkal fiatalabb csaj öregez le, hát... betelt a pohár kissé
2014. júl. 17. 13:32
13/24 anonim válasza:
Biztos, hogy szimplán a korod számukra az egyedül ok? Nem csak az, hogy mentalitásra nem passzoltok össze? Talán ők túl komolytalanok hozzád. Esetleg idősebbnek is nézel ki a korodnál?
14/24 anonim válasza:
Mindenki élete a keresésből áll és mindenkinek meg van a saját útja.
Előző vagyok ^^
15/24 A kérdező kommentje:
13-as írtam, hogy 18-19-re saccolnak mindig úgyhogy nem, nem nézek ki idősebbnek egyáltalán, a mentalitásomat pedig vagy idejük sem volt megismerni, mert egyből a korom miatt elküldtek vagy van aki végül jó barátom lett csak és semmi több, mert jó fejnek tart, de idősnek :)
2014. júl. 17. 13:38
17/24 anonim válasza:
Nálam ugyanez a véglet van, csak fordítva csajozáskor. 20 évesen néznek engem 15-16 évesnek, ha meg nem borotválom az arcom akkor 25-28 évesnek...
Szimpla genetika az egész, melyben az embernek a biológiai életkora nagy mértékben eltérhet a mentális életkorától.
Példának okául én egy 28 éves kétdiplomás nőről hittem azt múltkor, hogy egy végzős gimnazista. :D
18/24 anonim válasza:
Ne haragudj, átsiklottam felette, amikor írtad. Ezek fényében viszont azt tudom mondani, amit eddig. A lányokkal nem stimmelt valami, mert egyáltalán nem vagy öreg, pláne egy 19-20 éves csajnak.
19/24 anonim válasza:
Szerintem is a lányokkal van a probléma.
Remélem hamar találsz valakit aki úgy fog elfogadni ahogy vagy. :)
20/24 A kérdező kommentje:
köszönöm 19es a jó kívánságot
2014. júl. 17. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!