Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 14-16 éves lányok ismerkedni?...

14-16 éves lányok ismerkedni? :D 14/F

Figyelt kérdés
Győr környéki vagyok:D

2014. júl. 16. 17:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha érdekel hogy hogyan tudsz szinte bárkit felszedni akkor írj privátot.
2014. júl. 16. 17:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem mintha be akarnék ugatni, de fiúként lefelé, úgy 12-13 évesek irányába érdemesebb lenne nézelődnöd.

(16/L)

2014. júl. 16. 18:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Gratulálok kettes. Mert ciki lenne ha 16 évessel járna?.. pff
2014. júl. 16. 18:11
 4/6 A kérdező kommentje:

Kösz mindenkinek:D

Megnézem a 12-13 évesek jelentkezését de a 3.-nak igaza lehet nem minden 16 éves járna egy 14 évessel de azért köszi:D

2014. júl. 16. 20:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem arról van szó, hogy ciki lenne, csak ismerem a korosztályomat annyira, hogy tudjam, kiket szokott kiszemelni magának a legnagyobb része. Egy csomó lányismerősöm az érettnek és férfiasnak vélt huszonévesekre bukik, ami meg engem illet, mondjuk egy 17 éves srácot előbb tekintenék potenciális barátomnak, mint egy 14 esztendőset. Persze ha a kérdező jóval magasabb szellemi szintet üt meg, mint a vele egykorúak többsége, akkor akár el is érheti a célját.

De azért köszi a gratulációt.

2014. júl. 16. 21:39
 6/6 anonim válasza:

mért szeretik a fiuk az idösebb csajokat mikor a lányok hamarabb érnek alabbol?

(13 éves lány vagyok ismerkednék)

2014. aug. 6. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!