Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért haragszunk meg pasik a...

Miért haragszunk meg pasik a lányra, ha elutasitott?

Figyelt kérdés

Megharagszunk, megsértődünk... ugyanaz. Mert most én magam sem értem, hónapokig szinte elvakitott a dolog, de egyszerűen most szinte undorodom a dologtól. Ugyanúgy kedves, aranyos lány, remekül néz ki, de mégis...

hónapokig csináltam, volt amikor úgy éreztem, adja a jeleket, elutasitott, de nem adtam fel, különben is képben volt egy olyan pasi, akiért évek óta oda volt, de feladta. Igy azt hittem, talán érdemes újabb lendületet venni, erre mondja, hogy megint lenne valaki... hát igen, aki félévig tepert utána, attól nem képzel el többet, de attól, akinek csak annyi érdeme van, hogy jobban néz ki, na, tőle igen, egyik napról a másikra...

na, szal azóta kisebb undor fogott el, szinte kerülöm azokat a helyeket, amiket látogat, magam sem tudom miért, de egyszerűen egyáltalán nem lenne baj, ha többet a büdös életbe nem látnám.

Ti már éreztetek ilyet? Miért van?

2014. júl. 16. 13:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Én is ismerem az érzést.

Frusztráció, önértékelési probléma. Valaki kimutatja, hogy nem vagy elég jó neki, olyan dolgok alapján, amiről nem tehetsz (genetika). Úgy gondolom, akkor okoz súlyos érzelmi zavart, ha nagyon sokat vársz a kapcsolattól, esetleg szerelmes vagy, vagy ha sokadjára történik Veled ugyanez (nem vagy jóképű), és kezdesz elkeseredni.

Ha sokszor utasítanak el, az átformálja a világlátásodat, és a másik nemhez való hozzáállásodat. Sajnos gyakori, hogy a lányok élvezik az odafigyelést, és bátorítanak, mert tudják, hogy akkor jön az odafigyelés, majd végül elutasítanak, mert igazából nem kellesz nekik (attentionwhore a nemzetközi kifejezés). Ilyenkor egy nagy becsapottság-érzésed is van, a lány meg arra hivatkozik, hogy ő soha nem ígért semmit, stb. Nem szeretnek felelősséget vállalni a szavaikért és a tetteikért, gyakran hivatkoznak arra, hogy "dehát én lány vagyok" "x éves vagyok", jelezvén, hogy nekik előjogaik vannak, amivel Te nem rendelkezel, és mint udvarló férfi, alacsonyabbrendű és értéktelenebb vagy.

Sajnos én beleszerettem egy lányba, aki nemet mondott, és sajnos egy helyre járunk rendszeresen, nem tudom néha kikerülni, teljesen megmérgezte az életemet a dolog, sokszor megyek oda szorongva, jóllehet ő semmi rosszat nem tett nekem, csak egy kicsit élvezte a figyelmet, én mégis ki vagyok borulva, valahányszor meglátom, vagy hallok róla valamit.

Komoly belső lelki munkámba kerül, hogy tudatosítsam, ő nem hibás, a lányok ilyenek, be vannak programozva arra, hogy a legjobb génállományú hímet válasszák, de mindenkinek az udvarlását kiélvezzék. Hogy ne haragudjak rá, hogy felfogjam, hogy az igazi ok bennem van, de én se tehetek róla, hogy nem vagyok jóképű.

2014. júl. 17. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!