Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Valaki beszélgetni?

Lányok! Valaki beszélgetni?

Figyelt kérdés

Budapesti 22éves srác vagyok,visszahúzódó,szórakozni nem járok.Alkohol,és cigi és egyéb káros szenvedélyektől mentes.Hobbim az olvasás,úszás,és lovaglás.Nagyon szeretek kirándulni,biciklizni,beszélgetni,sütni,és főzni.

Ha gondolod nyugodtan írj rám priviben. Várom az üzeneted. /közösbe nem válaszolok/

Oltogatók,és primitív,perverz emberek kíméljenek!!

2014. júl. 15. 23:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Bár odaírtad volna a zenét... akkor rádírnék :D
2014. júl. 15. 23:11
 2/5 anonim válasza:

Szia!

Én egy 19 éves bp.-i lány vagyok. Én dohányzom, úgyhogy gondolom ennyi volt az ismerkedés :D

2014. júl. 15. 23:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Ön hozzám tartozik. :D

2014. júl. 15. 23:27
 4/5 A kérdező kommentje:

Ennyi erővel leírhattam volna a fél életem is,de teljesen lényegtelen,ugyanis találtál volna olyan pontot,amit "számodra" kihagytam volna. Minden esetre jó a "kritikád" . ..bár ne a fogást keresd.

Azért mert én dohányzom,ennek ellenére nem ítélem el a dohányosokat,sem az olyan embereket akik szeretik az alkoholt.

Nem kritérium,de ha végig olvastad volna a leírást,akkor látnád a lényeget.

Minden esetre az általam feltett kérdés,megválaszoltnak számít,tehát TÁRGYTALAN,és kérnék minden jelenlevőt,illeve újonnan érkező olvasót,hogy NE írjon privát üzenet,ugyanis eddig 6ember írt,ebből 1ember maradt akivel szót tudtam érteni,és egy remek esti beszélgetés alakult ki. Ha esetleg olvasod itt is,akkor itt is köszönöm Neked,mindenki előtt,hogy vetted a bátoragot,és rámírtál.

További szép estét Mindenkinek,és jó Gyakori Kérdezgetést.

sziasztok :)

2014. júl. 16. 01:24
 5/5 A kérdező kommentje:

Javítok. ..

Azért mert én nem dohányzok. ..

2014. júl. 16. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!