Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vonzalom kiváltása egy lányból...

Vonzalom kiváltása egy lányból beszélgetés közben? Kinek hogy sikerült?

Figyelt kérdés
Van mostanság egy lány, akivel jól el tudok beszélgetni, igaz sajnos élőben még nem, majd kicsit később (távolság). Általában tetszik neki a véleménykifejtésem, gyakran ad rá egy "like" jelet is vagy valami pozitív megjegyzést fűz hozzá. Viszont biztos forrásból tudom, hogy nem sikerült vonzalmat kiváltanom belőle. A legnagyobb gond, hogy még sose volt szerelmes és egyszer azt mondta, hogy nehezen képzelné el magát egy fiúval. Félre ne értsetek, nincs semmi olyan hajlama, hogy bi vagy leszbikus lenne és nem is aszex. Egyszer megdicsértem, hogy milyen szép egyébként és erre pedig azt mondta, hogy ne mondjak ilyeneket, mert nem is az és nem tudtam meggyőzni róla, hogy az. Minden normális tanácsot szívesen fogadok és köszönöm, hogy elolvastad! :)

2014. júl. 15. 20:31
 1/3 anonim ***** válasza:
háát ez eléggé veszett ügynek tűnik
2014. júl. 19. 02:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem ment.Decemberben chatrouletten haverom elkezdett vele beszélgetni.Aztán csatlakoztam én is,és sajnálatos módon bejelölt a lány facebookon és azóta is tartjuk a kapcsolatot és azóta is imádom őt :)
2014. júl. 19. 02:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát szerintem az egyetlen helyes út az,ha továbbra is próbálod meggyozni, hogy szamodra milyen sokat jelent es hogyennyire szepnek talalod.
2014. júl. 19. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!