Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Jobb, ha én hívom?

Jobb, ha én hívom?

Figyelt kérdés
Van egy srác, jó "barátom" és nagyon tetszik. Egy suliba járunk, és amíg suli volt az elmúlt időben beszéltünk telefonon majdnem minden nap, de mindig a suli miatt hívtuk egymást, kb. mintha kellene indok, hogy hívhassuk egymást. Amikor találkozunk, olyankor nagyon jól megvagyunk, teljes összhang. Persze a találkozáshoz is mindig ki kell találni valamilyen indokot. De amióta szünet van, ő magától nem hívott, csak én őt egyszer, szintén a suli miatt, de végül arról szinte nem is beszéltünk csak egymásról, hogy kivel mi újság, majdnem fél órán át. Úgy fejezte be, hogy hívjam máskor is, ha segítség kell valamiben, de már nem tudok mit kitalálni, és már az is jól esne, ha végre ő is hívna annak ellenére, hogy szünet van, csak sima beszélgetés miatt.. Szerintetek mit lehet tenni ilyenkor? köszi! 17l
2014. júl. 15. 19:15
 1/4 anonim ***** válasza:
hívd, lehet félénk és ő nem merne "indok nélkül"
2014. júl. 15. 19:18
 2/4 anonim ***** válasza:

indok: "szia szerettem volna hallani a hangod" vagy "szia mi van rajtad?" vagy "szia nálad vagy nálam?"

komolyra fordítva...minek indok? felhívod és megkérdezed mi van vele...

21F

2014. júl. 15. 19:20
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ! szívem szerint ezt tenném, de félek csak így szimplán felhívni, hiszen így még ő sem tette. nem akarok túl nyomulósnak tűnni.
2014. júl. 15. 19:23
 4/4 anonim ***** válasza:
van valami közös dolgotok vagy akármi amiről "eszedbe juthat"?
2014. júl. 15. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!