18 év felett már minden egyedülálló lány úgy van vele, hogy szerelmes az előző nagy szerelmébe?
Figyelt kérdés
Vagy lenne esélyem nekem is barátnőt találni, ha nem lennék még szerelmes az előző nagy szerelmembe?2014. júl. 15. 17:53
1/5 anonim válasza:
Csak az elejen van igy, aztan ahogy tobb tapasztalata lesz az embernek, megtanulja kezelni az erzeseit es kicsit jozanabbul vegiggondolni a dolgokat. Az elejen en is sokat vergodtem az elozo(ek) miatt, aztan rajottem, h vegulis az esetek 98%-aban en szakitottam es megvolt ra az okom meg akkor is, ha meg szerettem az illetot. Sot, idovel az ember megtanulja elvalasztani a szerelmet a megszokastol...
2/5 anonim válasza:
ha előző nagy szerelme, akkor valamiért vége lett, tehát ha ő rontott el valamit akkor lehet még szerelmes, de ha elmúlt akkor szerintem csak az érzés hiányzik, hogy szeressen valaki, nem feltétlenül a személy. Várni kell és majd újra nyitott leszel új kapcsolatra, csak ezt le kell zárni:)
3/5 anonim válasza:
Nincs ez így, ne magadból indulj ki.
4/5 anonim válasza:
Én igen, de ha jön olyan akiért érdemes tovább lépni akkor nyilván senki sem ragaszkodik feleslegesen a másikhoz.
5/5 anonim válasza:
Nem voltam sose szerelmes az előzőbe, módszeresen felejtő típus vagyok, nem hagyom magam visszafele nézni. Valószínű, már egy roncs lennék, ha a múlton töprengenék. Szóval nem, nem mindenki az exbe szerelmes 18 felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!