Az miért van, hogy mióta swagnak öltözöm, azóta több jó csaj is megnézett az utcán meg mintha még zavarba is jöttek volna tőlem?
Figyelt kérdés
2014. júl. 15. 12:34
1/12 anonim válasza:
Azt nézték, hogy mekora egy idiota vagy
2/12 anonim válasza:
Hát kb úgy ahogy az első mondja...
3/12 anonim válasza:
Egyszer lássam meg a lányom ilyen svaggal vagy kivel adok olyan pofont neki hogy a feje lerepül
4/12 anonim válasza:
Hogy téged miért néztek meg, azt nem tudhatom.
Én két esetben szoktam bárkit is megnézni az utcán: vagy tetszik, vonzónak találom, vagy azt nézem, (nemétől függetlenül), hogy mennyire gáz, ahogy képes volt felöltözni.
De ez abszolút relatív - amit én gáznak érzek, az másnak lehet, hogy pont bejön, és fordítva.
5/12 anonim válasza:
Lefordítom. Tehát, mióta bu*i vagy több nő megnéz. Csak a vetélytársat nézik benned. A nőknél ez természetes, felmérik a konkurenciát!
8/12 Ramcsiii válasza:
A swag az a megjelenés amit pl egy buliba veszel fel. Mikor ki vagy öltözve, a legmenőőb cuccaid vannak rajtad, minden stimmel, stílusos vagy. Ez a swag
Menő, laza, gizda, divatos, vagány, fasza, szép, cool, trúúú.
9/12 A kérdező kommentje:
Nem értem mi bajotok van velem? Amúgy két csaj is mosolygott rám meg zavarukban bénáztak vagy össze-vissza beszéltek.
2014. júl. 15. 13:14
10/12 anonim válasza:
Akkor az a swag ha valaki szép divatos bulis cuccba megy kutyát sétáltatni is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!