Mindenki-e alszik-e?
Beszélgessünk :D Bármiről :D
Igazából csak unatkozok de tényleg beszélgethetnénk bármiről, akár a válasz részben is :D
(csak ne küldj nekem fütykösös képet, mert olyanom nekem is van úgyhogy inkább azt nézegetem, ha már.. :D )
Férfi baglyon is van lyuk nem? :D
(úúúú ez már de beteg xD )
"És mi van az emberek baglyok iránt érzett vonzalmával? :O"
Igen, azt hiszem ez még tárgyalásra szorul...
"tosszatok baglyot én mondom :D"
Hallod? Minden vágyam, de nincs a közelben :'( :D
"És akkor mi van, ha a kiszemelt bagoly férfi? :O"
Az egy kicsit gáz, de nem az a lényeg. Lyuk van rajt = dugható. Mi kell még? :D
"[...]Megmondom őszintén nem igazán tetszett az ötlet, de mit szólnátok egy ember bagoly orgiához?[...]"
Te egy zseni vagy esküszöm! Bagoly elvtárs, regélje el kérem, hogy merre lakik.
"Abrams vágja a csíziót! :D"
Jaja, csak az a baj hogy én nem M1A1 Abrams vagyok... Hanem az M1-es karabély behajtható váll-támaszos verziója M1A1. Bár lehet értelmezni tanknak is... :D
Én is pösti vagyok úgyhogy részemről mehet a menet :D
Az a bagoly még nagyon meg fogja bánni, hogy gyakorin keresett szexpajtit :D Járni se fog tudni(vagy repülni vagy mittudom én) annyi kanos jelentkező van rá itt :D
Én falusi kölkedék vagyok, de itt egy ki-beb*szott szexéhes bagoly nem röpköd sehol... :/
Mázlisták!!
Nyugi nem hagyunk ki a jóból! :D
Küldünk érted 2 baglyot azok elhoznak ide, csak nehogy repülés közben küldd meg őket mert 1: össze gcizik pöstöt 2: lezuhantok aztán akkor már nem lesz több bagolytömés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!