Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mindenki-e alszik-e?

Mindenki-e alszik-e?

Figyelt kérdés

Beszélgessünk :D Bármiről :D

Igazából csak unatkozok de tényleg beszélgethetnénk bármiről, akár a válasz részben is :D

(csak ne küldj nekem fütykösös képet, mert olyanom nekem is van úgyhogy inkább azt nézegetem, ha már.. :D )

2014. júl. 14. 23:34
 101/158 A kérdező kommentje:
Még az elején felvetődött hogy verjük ki egymásnak persze buzulás nélkül. Megmondom őszintén nem igazán tetszett az ötlet, de mit szólnátok egy ember bagoly orgiához? :D Bagolytársnál úgyis van elég bagoly. Odamegyünk és jól megpakoljuk mindet :D Na? Na? Naaaaaa? :D
2014. júl. 15. 01:58
 102/158 A kérdező kommentje:

Férfi baglyon is van lyuk nem? :D

(úúúú ez már de beteg xD )

2014. júl. 15. 01:59
 103/158 anonim ***** válasza:
Végülis kloákások. :D
2014. júl. 15. 02:02
 104/158 M1A1 ***** válasza:

"És mi van az emberek baglyok iránt érzett vonzalmával? :O"

Igen, azt hiszem ez még tárgyalásra szorul...

"tosszatok baglyot én mondom :D"

Hallod? Minden vágyam, de nincs a közelben :'( :D

"És akkor mi van, ha a kiszemelt bagoly férfi? :O"

Az egy kicsit gáz, de nem az a lényeg. Lyuk van rajt = dugható. Mi kell még? :D

"[...]Megmondom őszintén nem igazán tetszett az ötlet, de mit szólnátok egy ember bagoly orgiához?[...]"

Te egy zseni vagy esküszöm! Bagoly elvtárs, regélje el kérem, hogy merre lakik.

"Abrams vágja a csíziót! :D"

Jaja, csak az a baj hogy én nem M1A1 Abrams vagyok... Hanem az M1-es karabély behajtható váll-támaszos verziója M1A1. Bár lehet értelmezni tanknak is... :D

2014. júl. 15. 02:04
 105/158 anonim ***** válasza:
Budapesti vagyok, itt sok bagolyovics van. :D Owl még mindig itt rikácsol a fán. Dugni akar a lelkem. Szólt, hogy kérdezzem meg a gyakorin, hogy ki dugná meg? :D
2014. júl. 15. 02:08
 106/158 A kérdező kommentje:

Én is pösti vagyok úgyhogy részemről mehet a menet :D

Az a bagoly még nagyon meg fogja bánni, hogy gyakorin keresett szexpajtit :D Járni se fog tudni(vagy repülni vagy mittudom én) annyi kanos jelentkező van rá itt :D

2014. júl. 15. 02:11
 107/158 anonim ***** válasza:
Csak a kis "fül" tollai maradnak meg. :D
2014. júl. 15. 02:12
 108/158 M1A1 ***** válasza:

Én falusi kölkedék vagyok, de itt egy ki-beb*szott szexéhes bagoly nem röpköd sehol... :/

Mázlisták!!

2014. júl. 15. 02:19
 109/158 A kérdező kommentje:

Nyugi nem hagyunk ki a jóból! :D

Küldünk érted 2 baglyot azok elhoznak ide, csak nehogy repülés közben küldd meg őket mert 1: össze gcizik pöstöt 2: lezuhantok aztán akkor már nem lesz több bagolytömés :D

2014. júl. 15. 02:22
 110/158 anonim ***** válasza:
NA SZÉÉÉP a vidékiek már a bagolytoszást is el akarják venni tőlünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HIHETETLEN!!!!!!!!!
2014. júl. 15. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!