Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért mindenki itt akar...

Miért mindenki itt akar ismerkedni? Létezik a képernyő mögötti világ is, nem?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy mindenki csak itt, illetve Facebookon próbál csajozni/pasizni. Bezzeg az utcán meg senkit nem mert leszólítani. Miért van ez?
2014. júl. 14. 22:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2014. júl. 14. 22:46
 12/18 A kérdező kommentje:
XD Feltétlenül? :-D Menny ki az utcára menyj oda egy csajhoz/pasihoz és ott beszélgess vele! Többre mennél vele :-D
2014. júl. 14. 22:46
 13/18 A kérdező kommentje:
#11 Fuu, de hosszú... O_o Amúgy köszi a linket :-D
2014. júl. 14. 22:48
 14/18 anonim ***** válasza:
50%

Nem kell hónapokig levelezni, de miért ne lehetne itt ismerkedni? Két hete váltottuk itt az első levelet, azóta három találkozón vagyunk túl. Ha itt nem találunk egymásra, soha az életben nem ismerkedtünk volna meg.

Azért még nem kell fikázni a netes ismerkedést, mert te béna vagy hozzá.

2014. júl. 14. 23:06
 15/18 A kérdező kommentje:
Igaz! Vannak kivételek. De egyes esetekben nem jól végződik a dolog(tapasztalat)
2014. júl. 14. 23:12
 16/18 anonim ***** válasza:
nálam a képernyő mögött csak egy szekrény van, kipakoltam mindent de egy világot sem láttam :S
2014. júl. 14. 23:40
 17/18 anonim ***** válasza:
én próbáltam utcán ismerkedni de a lányok nem nyitottak rá, azóta rájöttem, hogy sokkal kényelmesebb és egyszerűbb csajokra ráírosgatni és már egész sok dolog összejött így csajokkal személyesen persze
2014. júl. 15. 01:40
 18/18 anonim ***** válasza:

Persze, Magyarországon utcán ismerkedni. Az emberek zöme meg van sértődve, ha hozzájuk szólsz. A magyar nők meg aztán olyan flegma sértődött fejjel mászkálnak..

Azért ismerkednek neten, mert még mindig itt a legkönnyebb, sőt elvileg nagyon könnyű lenne kapcsolatokat építeni, ha a magyarok többsége nem lenne alkalmatlan rá.

2014. nov. 29. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!