Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nincsenek olyan tini...

Miért nincsenek olyan tini lányok, akik szívesen járnának egy csúnyának tartott fiúval, ha a fiút megkedvelik?

Figyelt kérdés
Mindig ez a magasság, testtömeg, helyes pofa mániája van a lányoknak én meg mindenféle lánynak szívesen adnék esélyt, de ők nekik ez sem kell, mindig várnak valami olyan fiúra, aki nem is létezik szinte. Már megőrülök, hogy senkinek sem kellek, mert csúnya vagyok. :'( Csak homokosok próbálkoznak mostanság be nálam, de ezektől csak még jobban elmegy az önbizalmam és csak még jobban utálom a homokosakat.
2014. júl. 14. 14:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Miért nincsenek olyan tini fiúk, akik kezdenének a mindenki által csúnyának nevezett lányokkal? :-)
2014. júl. 14. 21:52
 12/13 anonim válasza:
Figyi ha kell csaj keresgéj én is csunya vagyok még is van barátnöm a belső számit nem a külső bár a csunyáknak nehéz mert ha csajozni akkarnak akkor a lányok huzodnak de akkit én találtam az nem olyan igaz ő is csunya a barátnöm de én igy szeretem belső ként nem külső ként
2014. júl. 18. 23:12
 13/13 anonim válasza:
Amit meglátnak először az a külső. Ha nem előnyösek az arcvonásaid azzal nem tudsz mit tenni. Ellensulyozd. Gyurjál tünj ki a tömegböl.Az igazi jo csajoknál mindig dominál a férfierö. Plusz ha van egy izléses életstílusod az sem negativum.
2014. júl. 21. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!