Ismeretlen :) kérdése:
Mi a velemenyetek rola? Konolyan gondolja vagy csak teszi a szepet mert fiatal vagyok es megfektetne? A Srac 28 eves en 17 eves lany vagyok. Egy kozossegi oldalon ismerkedtunk meg.
Figyelt kérdés
a sracnak van rendes munka helye.. nagyon kedves mindenrol kikeri a velemenyem sokszor egyet is ertunk.. szeretnenk talalkozni autoval 3 ora az ut .. ő jonne hozzam.. randizni ... tudok egy szep parkot ahol lakok es oda mennenk.. mondta hogy csak puszit szeretne elsö alkalommal meg csokot .. ez az elso randin meg belefer nem ? es mondta hogy o nem akar elsietni semmit... nagyon tetszunk egymasnak.. es ha ugy lenne szerintem fel is vallalna hogy mi egyutt vagyunk .. nagyon rendes a srac nem iszik nem cigizik.. sokat melozik.. egy cegnel fonok.. mindig kikeri a velemenyemet meg mindenrol el tudunk beszelgetni.. kerdeztem hogy szereti e a gyerekeket mondta h igen es ohm mondtam hogy ha ugyis alakulna en 17 evesen nem szeretnek szulni es mondta hogy bem is szeretne majd 23-24 eves koromba raerek bovenn.. mi a velemenyetek ?2014. júl. 14. 11:39
11/20 anonim válasza:
Mi az hogy csokot szeretne első alkalommal?? Ez nem úgy van hogy majd ha jön, mert mindketten akarjátok? Nekem ez furi..
12/20 anonim válasza:
de h jön ide a szülés? :D ez még csk egy kapcsolat lenne...
13/20 anonim válasza:
Mi az hogy csokot szeretne első alkalommal?? Ez nem úgy van hogy majd ha jön, mert mindketten akarjátok? Nekem ez furi..
14/20 anonim válasza:
Ne haragudj kérdező, de szerintem fejben valami nem stimmel vele ha 28 évesen főnök létére kamasz kell neki. 3 órát levezetni meg, elautózna egy tank benzint egy teljesen bizonytalan kimenetelű randi miatt...
Szülésről beszélgetni ilyenkor meg szerintem fura. Nekem az az érzésem, hogy ennek a pasinak egy befolyásolható irányítható nő kell aki otthon ül majd szépen és főállású anyuka lesz. Persze lehet ez csak az én fantazmagóriám.
15/20 A kérdező kommentje:
a szules csak ugy jon ide hogy en ovononenk keszulok... es kerdeztem hogy szereti e a gyerekeket... es mondta hogy igen.. :D ede mondtam neki hogy mivel o idosebb mar lehet csaladot alapitana.. en meg 17 evesen nemszeretnek meg csaladot..es mondta hogyha ugy is alakulna nem akarna semmi keppen hogy 17 evesen szuljek majd olyan 23-24 eves koromba... :))
2014. júl. 14. 12:07
16/20 anonim válasza:
14-es, hidd el hogyha valakinek nem sikerül fiatalon kialakitania egy társaságot, vagy egy komolyabb kapcsolatot annak később már nagyon nehéz. Én sok 26 tól felfelé koruakat ismerek akik nagyon rendesek, és valahogy nincs barátnőjük, még kinézetre se csunyák és mégse jön össze nekik, anyagilag is jól állnak, és ha egy lány találkozna velük, simán levezetnének jópár száz km-t. Nekem van több bátyám és hála nekik van barátnőjük, de nekik vannak olyan barátaik, akiknek egyszerüen nem jön össze semmi, pedig normálisak, rendesek.
17/20 anonim válasza:
16-os én megértem, hisz nagyjából az én korosztályomról beszélsz. Azt viszont én tapasztalom ha ilyenkor valaki egyedül van az nem véletlen.
18/20 anonim válasza:
cégnél főnök, fene a pofáját, nekem meg nem adna munkát az ilyen -.-
19/20 A kérdező kommentje:
18 as igy jartal.. :)))
2014. júl. 14. 12:25
20/20 anonim válasza:
Szia:)
Mi lett a randiból? Jól alakult? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!