Fiúk, milyen jelentősége van ennek a viselkedésnek?
Van egy srác, sokat viccelődik a szexel, illetve szexuális dolgokkal. Vajon ez tényleg csak poénkodás...?
Olyan fura dolgokra kíváncsi, mint pl. ha ezt meg azt csinálna velem (rám mászna, letaperolna, mert megkívánna), én hogyan reagálnék? Ez nagyon érdekli... Mire én azt válaszoltam, hogy nem tudom, nem történt soha ilyesmi velem...ő viszont hozzátette: "engem azért érdekelne, kíváncsi lennék rá, hogy mit csinálnál?!"
Ez gyakorlatilag már zaklatás kategória.
Biztos hogy nem egyszerű kíváncsiság.
18 éves a srác. Csak fura nekem, hogy mindig hozzáteszi "csak kíváncsiságból kérdezem, csak úgy érdekel".
Van barátnője, így nem igazán reagálok rá.
Egyszer viszont meguntam és rávágtam "csak a szád nagy..." Mire ő: "ha nem lenne barátnőm, akkor ez lenne, meg az..."
Most őszintén, mire jó ez neki? Mért csinálja?
Incselkedik veled, be akar fűzni dugásra.
Ilyeneket, mondasz neki, hogy "csak nagy a szád"? :) Ez eléggé egyértelmű felhívás részedről a vízszintes testmozgásra!
Igen, azt mondtam neki, de csak azért, mert szerettem volna kideríteni, hogy ez hülyülés, vagy tényleg akarna valamit, csak így próbálja 'beadagolni'.
De jött azzal a szöveggel, "ha nem lenne barátnőm így meg úgy..." Na én hagytam is, de ő ugyanúgy folytatta ezt...
Így mi értelme van az egésznek?
Jah és volt rá példa, hogy be is próbálkozott. Azaz próbált közelebb kerülni hozzám, szóval intimebb helyen...
Logikátlan az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!