Mit csináljak? Csak nekem van ilyen?
Figyelt kérdés
Nem merek elmenni szórakozóhelyekre bulizni.De viszont nagyon vágyom kapcsolatra meg szerelmre.De ha neten ismerkedek tuti hogy több millió km-re van az illető! :@@@2014. júl. 13. 19:46
1/13 anonim válasza:
kivétel vagy mert mindenki csajozik meg pasizik
2/13 anonim válasza:
Én is így vagyok a netes ismerkedéssel... F/20
3/13 anonim válasza:
Hát akkor ne szórakozóhelyen ismerkedj. Ott amúgy sem a legjobb, bár ez az én véleményem.
4/13 anonim válasza:
nem mersz? miért?
amúgy nem csak szórakozóhelyen lehet ismerkedni
5/13 A kérdező kommentje:
A külsőm miatt nem merek sehova menni!
2014. júl. 13. 19:49
6/13 anonim válasza:
Mi a gond a külsőddel? Egyébként meg általában így van, hogy marha messze van a másik mindig, főleg amikor tök jó fej csajjal ismerkedek meg. :D
8/13 A kérdező kommentje:
Fiú és 16 éves.
2014. júl. 13. 19:54
9/13 anonim válasza:
én is neten ismerkedtem és igaz h van köztünk 100km de mi jobban szeretjük egymást annál h ez akadály legyen
10/13 A kérdező kommentje:
Mi köztünk 243 km van,és sajnos a körülmények beleszólnak mindenbe sajnos még taknyos kölyök vagyok hogy bármit is tegyek!
2014. júl. 13. 19:56
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!