Valaki ismerkedni kapcsolat céljából? 17/f (kép privátban)
Sziasztok !
17 éves fiú vagyok. Nagyon szeretnék egy kapcsolatot. Az első nagy szerelmem sajnos egy nagy bukás volt :( még "kicsi" voltam (15 éves) és nem mertem lépni majd nézhettem ahogy a szerelmem villog az új pasijával :( ezek után kicsit elbizonytalanodtam a lányokkal szemben :(
A külsőmmel nagyjából meg vagyok elégedve bár e téren senki sem tökéletes... :)
Adok magamra rendesen öltözködöm,parfüm,napi hajmosás stb...
nem dohányzom,alkoholt csak mértékkel iszok bulizni kéthetente járok körülbelül :)
Képcsere privátban nem szeretnék fiúknak/férfiaknak küldözgetni jómagamról képet...
Minden kedves aranyos 15-18 éves lány érdeklődését várom aki szeretne ismerkedni ^^
tudom, a lényeget fogtam ki, de miért mosol naponta hajat?
felesleges, nem is tesz túl jót neki az ilyen rendszeres mosás, heti 2, max 3 is elég kell legyen
Kissé tisztaságmániás vagyok és hát tulajdonképpen ezért...:/
van olyan napi 2x is megmosom reggel illetve este... szóval van vízszámla rendesen... xd
És akkor még az egyéb dolgokról ne is beszéljünk... :D
Sajnos én ilyen vagyok már-már túl sokat adok magamra mindig a tökéletesre törekszem és elég nagyok az elvárásaim a külsőmmel szemben... :/
Az első sajnos nem :(
A második viszont igeeeen !! :DDD
Kicsit furcsa vagy te nekem :o
Deee oooké :D
Ha valaki akar nekem is lehet írni :)
17/F
Hát én ilyen vagyok...
De amúgy ne legyél már lusta ahhoz, hogy egy saját kérdést tegyél fel...
nem itt kell hirdetni magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!