Ha egy lány itt nyitni akar felétek, akkor miért kontrázzatok azzal, hogy "írj, ha akarsz" meg "írhatsz nyugodtan"?
igen nincs, de ha ezt megírod akkor,, ja várjál mutatok élő példát mi a reakció ..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__587..
igen hát, sajnos ez már nekem is túl komplex ahhoz, hogy felfogjam mi a tök jár a fejében annak aki ezt csinálja,, hát,,
ez biztos ilyen ősi kéretős módszer, ha elég sokáig játssza hogy "deeee neeeem, inkább te írj hihihihiihih" lehet egyszer majd bejön. Végül is nem gáz, hogy alapból azt a benyomást kelti, hogy kb ..... se tud írni és témája sincs,, áh nem gáz.
jaj-jaj a nagy francot. Nem azért nem írnak, mert hűű de megfontoltak, mert jaj úgyis csak szórakozik meg nem is válaszol..
Akkor eleve minek ír bármilyen választ.. azért írják ezt mert hülyék. És amúgy meg ha nem válaszol mi a tököm van. Istenem ne már úgy álljon valaki itt valami no-name random privát üzenethez, mintha az élete múlna rajta...
könyörgöm,,
Ezt én sem értettem soha.
Olyan mintha személyesen egy lány csak úgy hangosan felszólalna, hogy ismerkedni akar, erre annyit mondanak neki, hogy rendben, szólj hozzám és akkor majd én is. :)
"És amúgy meg ha nem válaszol mi a tököm van. Istenem ne már úgy álljon valaki itt valami no-name random privát üzenethez, mintha az élete múlna rajta... "
nekem magától értetődő, hogy válaszolok. Téged nem idegesít ha válaszra sem méltatnak?
én nem ilyen vagyok :) (most nem magamat akarom fényezni! még ha úgyis látszik)
általában én viszem a beszélgetéseket, én kérdezek én érdeklődök a másik meg csak válaszol ha válaszol, vagy 3 kérdésből 1-re válaszol a többire semmi reakció...az "és te?" kérdést tudják általában feltenni, de ha válaszolok hosszan akkor arra jön a "ja oké" reakció...szóval nálam pont az a helyzet, hogy nem érzem az érdeklődést, elég egyoldalú ismerkedés, mert kb a fél életét tudom róla, tudom hogyan képzeli el a jövőt, milyen a személyisége, de ő rólam még azt se tudja hány éves vagyok :) szóval visszakérdezhetnék, hogy "ti miért nem érdeklődtök, miért azt várjátok, hogy mindent ki kelljen húzni belőletek?"
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!