16 éves vagyok és elég nagy önbizalomhiányom van. (? )
Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya,185 magas vagyok,75kiló. Egy kis felesleg van rajtam,viszont az rosszul oszlik el. Leginkább úszógumi+a derekam. Normális kapcsolatom nem nagyon volt,csak facebookos,meg olyan hogy max szájrapuszi volt kb 11 évesen. Nem csókolóztam még,szűz vagyok. Péniszem 13.5 - 14 cm. És valahogy félek,hogy rosszul fogok csókolni,mivel valszeg a csaj már csinálta,attól is tartok,hogy pl az előző palijának volt 20 centije,és kiröhög.2014. júl. 12. 12:44
2/6 A kérdező kommentje:
szerintetek csak feleslegesen töröm magam ezen?
2014. júl. 12. 12:49
3/6 anonim válasza:
Jaa.....ha lesz vki,aki tényleg szeret és nem azért jár csak Veled,mert mostanában ez a menő...úgy fog elgfogadni,ahogy vagy...nem biztos,h rosszúl smárolsz,mert még nem próbáltad és az se biztos,h a csaj smárolt már.....nyugodj le,mert nincsen semmi baj...ha kisebb a péniszed az se baj,nem mindenki szereti a nagyobbat és nem fog kiröhögni se a csaj,ha nem egy felszínes pi_csa lesz a barátnőd:)
4/6 anonim válasza:
Most mi a halálért írtad le a péniszed méretét?
5/6 anonim válasza:
Szerintem 185 cmhez, 75 kg egyáltalán nem sok. Nem csak úgy van 'úszógumid', hogy ha ülsz? Úgy mindenkinek van. Csak azért mondom mert én 180cm vagyok, és 78 kg. Rajtam egyenletesen eloszlik sokan mondják, hogy nagyon vékony vagyok . Amúgy is ha lesz barátnőd, nem első randin fogja látni a dákót, jobb esetben. Amíg oda kerül a sor, legalább 2-3 hónap kapcsolat lesz ha normális csaj, és ilyenkor már biztos az érzéseiben, és nem fogja érdekelni a pénisz hossza. Nem vonalzóval lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!