Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Átlagos és szép minősítés...

Átlagos és szép minősítés közötti lányként inkább felejtsem el a nagyon jó pasit akit szeretek, mert úgyis rámászik valami jobb csaj, és rossz lesz a vége?

Figyelt kérdés
2014. júl. 12. 12:31
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
5ezer jó pasi van, mégis leszarom őket, kivéve ezt :) eddig sose tetszett senki aki ilyen jól nézett ki, na. (mivel ritkaság hogy emellé ilyen normális és vicces és okos is áhh...) eddig mindig olyan pasik tetszettek, akik senki másnak, mert külsőre nem voltak jó pasik :) pont ezért kérdezem most ezt, hogy így el kéne felejteni?:D
2014. júl. 12. 12:46
 12/17 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, belőled is lehet jó csaj, csak rajtad múlik. :)

Amúgy meg simán lehet, hogy ha belédszeret, akkor senki sem fogja őt érdekelni. Ne pesszimistán állj hozzá!

Amúgy annak, aki azon pattog, hogy a külseje alapján figyelt fel a kérdező a pasira, mégis mi baja? :D Az első, amit megismerünk a másik emberből, az a külseje, és már az alapján eldől sok minden. Én is csorgattam a nyálam, amikor először láttam a barátomat, majd amikor kiderült, hogy belsőre is stimmel minden, mivel nagyon megfogott a lelkével, jött a szerelem. Mindjárt elásom magam, amiért tetszik külsőre is. :DDDD

2014. júl. 12. 12:59
 13/17 A kérdező kommentje:

"belőled is lehet jó csaj", de hooogy?:( szeretnék az lenni :D

egyrészt egyetértek, de mondom, hogy nem a külseje alapján figyeltem fel rá, pont hogy elkerültem, és egyáltalán nem érdekelt, mert már akkor is csomó csaj mászott rá, amikor megismertem (amúgy munkatársak vagyunk), ő jött oda hozzám pár héttel később dumálni, és akkor figyeltem fel rá, amikor kiderült beszélgetés közben, hogy jófej :) nem amikor megláttam

2014. júl. 12. 13:19
 14/17 anonim ***** válasza:
48%
12. Te nagyon benéztél valami, pont, hogy a nők mondják mindig, hogy nem számít a külső, a belső a fontos. Mint ahogy a kérdező is azt mondta, hogy a belseje tetszett neki, de utána meg kiderült, hogy mégiscsak a külseje miatt figyelt fel rá. Szóval nem az volt, hogy volt egy csúnya pasi,, beszélgettek, és rájött mijen jó ember, hanem odavolt külsőleg egy pasiért eleve.
2014. júl. 12. 13:27
 15/17 A kérdező kommentje:

14es, látom nem fogod fel amiket én itt írkálok, pont hogy eddig mindig az volt, hogy rondának titulált pasik tetszettek meg a belsejük miatt, mert beszélgettünk és nagyonnagyon megtetszett a személyiségük.

most egy jó pasinak figyeltem fel ugyanilyen módon a személyiségére.

ez történik, sajnos...

2014. júl. 12. 13:29
 16/17 anonim ***** válasza:
"rondának titulált pasik" --ki által tituált, Mások által? Attól még te tarthatod szépnek. Mert ha te is tényleg rondának tartanád, nem ismerkednél vele. Ennyi, nem kell belemagyarázni, kell a külső vonzódás.
2014. júl. 12. 13:49
 17/17 anonim ***** válasza:

" Te nagyon benéztél valami, pont, hogy a nők mondják mindig, hogy nem számít a külső, a belső a fontos."

Magasról lesz_arom, hogy szerinted ki mit szokott mondani. Én ezt mondom.

"Mint ahogy a kérdező is azt mondta, hogy a belseje tetszett neki, de utána meg kiderült, hogy mégiscsak a külseje miatt figyelt fel rá. "

Attól még mindig a belsőn van a hangsúly, mivel ha nem stimmelt volna lelkileg, akkor nem érdekelné most, nem szeretné őt.

"Szóval nem az volt, hogy volt egy csúnya pasi,, beszélgettek, és rájött mijen jó ember."

És akkor mi van? Én egyszer jöttem össze így valakivel, és azóta is óva intek mindenkit ettől.

2014. júl. 12. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!