Baj van egy pasinál ha nincs fönn a Face-n?
Miért lenne baj?
Az a baj, hogy ez nem természetes.
35 évesnél még érthető, ha nincs fenn, mivel ez leginkább a fiataloknál népszerű, 25 alatt tényleg fura, ha valaki nincs fenn.
Amúgy bírom azokat, akik azt hiszik olyan különlegesek, csak mert nincsenek fenn facen, és azt hirdetik magukról, hogy "mert nem állnak be a birkák sorába":DDD Miért lenne valaki birka, csak mert fenn van? Oké, ne regisztráljon, az ő dolga, de másokat nem kéne ezért lebirkázni, és se jobb se több nem lesz attól, mert nincs fenn. Tudod normális emberek is vannak fenn, akik nem posztolgatnak ki percenként hülyeségeket, de kapcsolattartásra tökéletes pl a facebook.
Egy szóval sem mondtam, hogy hülye/furcsa/birka, aki regisztráltam van. Azt állítottam, hogy nem biztos, hogy értelmes dolog pusztán az alapján valakit egyből "furának" ítélni, mert nem használ egy bizonyos cég által üzemeltetett közösségi oldalt.
Nagyon okosak vagytok amúgy a kollektivista gondolkodásmódotokkal; megbélyegeztek mindenkit aki használja, vagy éppen nem használja az egyik internetes oldalt. Komolyan, mint az óvodások.
Én sem vagyok fenn fészen, mert nem akarom hogy mindent tudjanak rólam, nem is érdekel amikor mindenfélét kiírogatnak magukról az emberek. Abszolút nincs időm ilyenekre. Van telefon, e-mail, sms, meg whatsappot használok még néha utazás közben, ennyi.
Nem a fészf..sz körül forog a világ.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!