Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerkedni szeretnék nagyjából...

Ismerkedni szeretnék nagyjából velem egykorú lányokkal! (? ) 17/f

Figyelt kérdés

Nem igazán párkapcsolatot, mintsem inkább barátot keresek :)

Amit tudni érdemes rólam, hogy Budapest mellett lakom, szeretem az autókat, es mindent ami hozzájuk kapcsolódik, szeretek a városban bóklászni órákon át, bringázom, altert hallgatok, mások viccesnek találnak, kissézárkózott típus vagyok, de ugyanakkor kiváncsi új emberekre :)

2014. júl. 11. 17:16
 1/9 anonim ***** válasza:
És milyen tulajdonságok alapján lehet csoportosítani a motorokat? Azon kívül hogy Otto-motor és Diesel
2014. júl. 11. 17:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Írj, ha gondolod, de messze lakom. 16\l
2014. júl. 11. 17:20
 3/9 anonim válasza:
Rám írsz?
2014. júl. 11. 17:25
 4/9 A kérdező kommentje:

2-es : ha elmondanám, meg kéne hogy öljelek. Amúgy ha ennyire érdekel írj rám privátban ott leírom :) :D

3-as, írj rám :)

2014. júl. 11. 17:26
 5/9 anonim ***** válasza:
komolyan ez már a szánalmas netovábbja.. Ismerkedni szeretnék.. írj rám... huuuh te aztán teszel is érte, az ám.
2014. júl. 12. 08:25
 6/9 anonim ***** válasza:

mi? ez?? Hát ez nagyon kemény szöveg, ezt simán el mondom akárkinek.

De hasonlót már valószínűleg mondtam is, csak az talán facebook vagy mi volt. Mit tudom én milyen rongyos szöveg, ez inkább evidens lenne.

Bazz te akarsz ismerkedni, ééés, hát valami röhej hogy VÁLASZOLNAK hogy ÍRJ RÁM! de neeem, még ekkor sem, hanem írjon ööö füüü... ezt simán bárkinek elmondom hogy egy barom. Nem mintha arról lenne szó hogy élőben kell leszólítani vagy odamenni... De hogy még rá írni se.

Juj ehhez tényleg nagyon keménynek kell lenni. Akkor már legalább valami olyanra reagáltad volna ezt, ami tényleg durva, amint nem lehetne csak úgy beszólni bárkinek... ez semmi.. de persze lehet ez neked már kemény kategória

2014. júl. 12. 14:28
 7/9 anonim ***** válasza:

ja lol ezt csak most vettem észre "Mondóka, de te tényleg beleillesz, ha csak ezért jössz gyakorira, hogy nekem beszólogass, "

hirtelen csak azt vettem észre hogy elcsépelt szöveg, jaj-jaj,, hát mindenesetre te meg nagyon beleillesz ha akkora béna vagy hogy feljársz gyakorira, de egyáltalán attól ..... [most nem akartam valami csúnya szót írni], hogy ráírj valakire....de azért ismerkedni akarsz.. aha, én igazából nem is beszólásnak szántam ahogy már írtam, csak igazából nem is értem, full logikus lenne, ha annyira akarsz AKKOR ÍRSZ főleg ilyen után HOGY ÍRJ RÁM!...áhhh röhej

2014. júl. 12. 14:33
 8/9 A kérdező kommentje:
nah, úgylátom valaki kitörölte az ominózus kommentemet, amit olyan ügyesen sikerült meglovagolnod, úgyhogy most erre sajnos nem tudok reagálni. viszont hadd kérdezzem már meg te mi a francnak lógsz egész nap ezen az oldalon? nem akarok találgatni a korodat illetően, de szerintem nyugodtan kimehetsz a friss levegőre is, vagy a barátaiddal találkozni - gondolom vannak, én is ma este ezt fogom tenni - , mert nem igaz hogy téged ez boldogít, hogy kisregényeket írsz nekem. viszont el kell ismerjem, a hatásvadász kis rittyeneted tényleg nagyon jól meg lett szerkesztve :) bár lehet jobb helyeken is lehetne a tehetségedet hasznosítani, mint a gyakorin... mit is szólok bele? Mindenki a maga szerencséjének a pogácsa !
2014. júl. 12. 17:14
 9/9 anonim ***** válasza:

ja ott voltam , kint, azért is telt el idő a kommentjeim között, de igen én is úgy látom hogy egy komment eltűnt, de akkor már tudom melyik.

Hát gondolom azt te töröltetted akkor, vagy nem tom hogy lehet egyáltalán kommenteket törölni.

Ja igen, amúgy füvet nyírtam, meg ezt azt kertészkedtem. Este még nem tom mit csinálok. Hát tényleg nem ez boldogít, annyira sűrűn nem is vagyok itt. De igen, tök mind1

2014. júl. 12. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!