Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon bírom, de nem tetszik,...

Nagyon bírom, de nem tetszik, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam akivel a suliban is minden nap szoktam beszélni, meg osztálykiránduláson is végig együtt voltunk és több mint valószínű, hogy bejövök neki, a facebookon is sokat beszélünk, meg bökködjük is egymást. Mindig amit mond azon nevetek mert vicces, de az a baj, hogy nem tetszik, pedig mindig rá gondolok. Mit tegyek?
2014. júl. 11. 16:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ha bököditek egymást akkor egyértelmű hogy járnotok kéne és az sem mellékes hogy mindig rá gondolsz. próbáljátok meg
2014. júl. 11. 16:34
 2/6 anonim válasza:
Probald meg!!!! meg fogsz lepodni ;)
2014. júl. 11. 16:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) Én is már gondoltam rá, de még nem vagyok benne biztos :/
2014. júl. 11. 16:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Tíz év múlva neked is olyan lesz a szemed, hogy ő igen jól mutat majd benne. Legalábbis én (33/F) fiatalon így voltam ezzel. Még a korombeli lányoknak is csak kis hányadát találtam igazán szépnek, most meg a mai korombeliek is nagyon ott vannak, a kis friss húsokra meg rá se merek már nézni, mert akármilyen jól elbán velem az asszonykám, pár perc alatt kiéhezett kujon állapotban találnám magam némelyiküktől. Sőt, ha nem lenne alap nálam, hogy egy nő igenis legyen eszes, magabiztos és szerény, akkor ez a "némelyiküktől" szó "kb mindtől" lenne.

A szépség relatív. Ráadásul a szépség még nem tett emberré senkit. Dönts belátásod szerint!

2014. júl. 11. 17:02
 5/6 anonim ***** válasza:

de kérdező ha ennyire szereted, akkor ne foglalkozz már azzal hogy nem néz ki jól,, meg egyébként is láthatóan annyira talán mégse érdekel mint gondolnád,

ha annyira nem tetszene, nem írnál így róla,, most direkt ne ne gyere össze vele, csak mert óóóh hát úgy szeretem, de nem szép úgyhogy nem lehet

2014. júl. 11. 17:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) És megértettem amiket írtatok :)
2014. júl. 11. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!