Szerintetek is nevetséges letiltani valakit facebookon?

Nem.
Én döntök, az életemben én irányítok, mi az hogy más majd meghatározza, hogy letilthatok-e valakit, vagy sem? :D
Ha zaklat az ember, letiltom a p_csába és kész.

Én a Facebook-ot tiltanám le... :-)
Az meg hülyeség, hogy Te döntöd el mit akarsz..., ha belegondolsz szinte semmit sem Te döntesz el az életben, csak azt hiszed... :-)
(már a születésednél úgy neveltek, hogy vegyél fel a nem-edre jellemző ruhát, játszál a nem-edre jellemző játékokkal, stb. stb... ...és ha nem azt csinálod amit a legtöbb ember, akkor beteg vagy! :-))

Ja, szóval azért nevetséges, mert téged tiltottak?
Van ez így. Ki akar zárni az életéből. Menj tovább.

nem, ha zaklatnak vkit még jó hogy letiltja
de más oka is lehet rá, az ő dolga

7-es
Az ilyen elrugaszkodott gondolkodás felér egy dadaista lázadással.
Én döntöm el, hogy akarom-e látni azt az embert, vagy sem. Ebbe most mit kötsz bele, nemek ruházkodásával érvelve? :D
Sőőt, akkor már a sorsod is megvan írva. Ez az egész szinte csak egy program, elindul, aztán lezárul a halállal. Minek is eszel, csak segíted a rendszert, meg az is milyen normális, átlagos dolog. Mindenki eszik, pff, mit képzelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!