Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Minden fiú, aki későn kezdi a...

Minden fiú, aki későn kezdi a csajozást, béna a párkapcsolathoz? Vagy vannak kivételek?

Figyelt kérdés

az első barátom majdnem 20 éves volt, amikor összejöttünk. én kezdeményeztem. azelőtt még egy csókja sem volt, sem egy randija vagy valami. elég béna is volt ehhez az egészhez, nem tudta, hogyan működik egy kapcsolat, a női test, stb. és nem is volt valami fejlődőképes... egész egyszerűen 0 tapasztalattal és ennyi idősen már menthetetlen volt.

a második barátomnak is első voltam, ott is én kezdeményeztem, de ő 16 éves volt (én idősebb vagyok nála), és ő ügyesebb volt minden téren. (a kapcsolatunk kezelése, a velem való bánásmód, ágy, stb.)

most megint van egy fiú, aki tetszik. 19 éves és nagyon félénk. jól néz ki, vannak barátai is, de a nőkkel ő sem tud mit kezdeni. hiba lenne, ha összejönnénk? ő is olyan kis béna lenne? vagy vannak kivételek? ő sem csókolózott még.

18/L

2014. júl. 10. 14:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Altalaban nem azert bena mert keson kezdi (kezdene korabban is ha sikerult volna), hanem forditva: azert kezdodott keson, mert "bena" volt addig is.

Nekem is 25 evesen jott ossze eloszor, es nem azert mert korabban ne akartam volna. Okosabb azota se lettem hogy mi volt a baj addig, viszont most mar van felesegem meg ket gyerekem.

2014. júl. 10. 14:27
 2/3 anonim ***** válasza:

kivételek mindig vannak

biztos látszani fog az elején hogy tapasztalatlanabb, de szerintem ez nem okozhat akkora problémát ha amúgy minden rendben köztetek

2014. júl. 10. 14:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Milyen kivétel? Ez nagy hülyeség amit leírtál. Semmi köze ahoz, hogy ki mikor kezdi. Egy pasiból általánosítasz. Ez hülyeség. Nincs kivétel, mert ez nem így működik.
2014. júl. 10. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!