Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A tizenéves lányok többsége...

A tizenéves lányok többsége valóban nem bírja ha egy srác Rel Trill Music-ot és ahhoz hasonlókat hallgat? 14/f.

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert én ilyen srác vagyok és volt már nem egy olyan lány aki ezért utasított vissza.

2014. júl. 10. 12:20
1 2
 11/19 anonim válasza:
74%
Annál a fosnál még a kapálógép kattogása is jobb :D
2014. júl. 10. 13:23
 12/19 anonim ***** válasza:
71%

Nagyon nagy ellenszenvet vált ki bennem.

Megeszed a gcimet és egyebek hmm...képzelem mennyire tisztelsz egy lányt.

16L

2014. júl. 10. 13:57
 13/19 A kérdező kommentje:
Tizenkettediknek: A Megeszik a gecmiet a ribikre vonatkozik. Ha egy lány nem ribi akkor nagyon is tisztelem ha ős is tisztel engem.
2014. júl. 10. 18:29
 14/19 anonim válasza:
Bustának nagyon nagy a pofája,úgy csinál mintha ő nagy valaki lenne mert hogy 20 éve rappel vagy mittudomén mióta. Ha valakit megkérdezel hogy mióta ismeri bustát,alig fogsz találni embert aki aztmondja hogy 5-6 éve. Most lett felkapott az ilyen szenny,kell valami butítás a népnek
2014. júl. 10. 18:53
 15/19 anonim ***** válasza:
Lassan lejárt lemez lesz úgy is.
2014. júl. 10. 18:59
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez valami rock zene ügye? Vgay metál??
2014. júl. 11. 13:43
 17/19 anonim ***** válasza:
Rákerestem. A zeeni ízlés is nagyon lényeges, mivel azok akik ilyen metál, rock, punk hangulatú zenét hallgatnak, olyan a külsejük is, és a hangulata magának az embernek. Ismerek ilyeneket, én nem szeretem ezt a stílust. A kisugárzásodra is kihat a zene. Ha valaki komolyabb zenét hallgatn, operát stb azon látni, hogy a művelt dolgok érdeklik. Aki mai zenét pop slágereket azokon látszik, hogy ilyenek, akik szomorú zenéket hallgatnak, akik rapet hallgatnak, stb. látszik rajta. De ez a stílus pedig különösen felfedezhető az embereken.
2014. júl. 11. 13:46
 18/19 anonim válasza:

Én imádom az RTM-et a GARAGE-t mert rohadt jók és most jöhetnek az olyan támadások hogy semmire nem jók meg hasonlók!De igenis nagyon jók!

13/L

2014. aug. 20. 11:51
 19/19 anonim válasza:
17- te kőkorszaki bunkó. én is szeretem a rock zenét, még sincs fél méteres hajam és nem járkálok egész nap fekete pólóba....
2014. szept. 6. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!