Ismerkedni szeretnék (bővebben lennt)? 19/l
Figyelt kérdés
Feltett szándékom szerint komoly kapcsolatot keresek, bár nem hiszem, hogy itt szerencsésen végződne a küldetésem.. Szóval ha valaki hasonló cipőben jár, vagy csak beszélgetni támad kedve, nyugodtan keressen fel egy üzenet erejéig. :)2014. júl. 9. 19:44
1/6 anonim válasza:
ha van kedved beszélgetni írj nyugodtan :) 18/f
3/6 anonim válasza:
Disguise blown......suspect has no vehicle. Stop where you are or I will be forced to take action.
4/6 anonim válasza:
Itt ismerkedni,nagyon kevés az esélye egy normális emberre.
5/6 anonim válasza:
normális. relatív. Az egyén normáihoz legközelebb álló dolgok egy másik fél felöl vetítve hasonló gondolatmenetet stb értjük. Nem okoskodásból mondtam. Minden zsák megtalálja a foltját. Láttam már hülyét hülyével. Összevalók voltak. Számukra én nem lennék normális. Sok sikert kívánok, de ha 6 év pluszos körkül neked nem sok akkor írhatsz pár szót. Aztán eldöntjük a másikról normális-e. Én sem versengek. Ez egy kínálat volt. 25/f
6/6 anonim válasza:
Sajnos van egy bökkenő, a külsőségek mindkettőnk részéről. Ha azon túljutunk még mindig ott lehet a távolság. :)
Próbálkozni lehet, van olyan hatékony ez az oldal mint egy társkereső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!