18-21 éves, helyes srác van itt?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, szépnek, csinosnak tartanak. Érdekelne, hogy van-e itt 18-21 éves helyes srác? Akar valaki ismerkedni közülük? :)2014. júl. 9. 18:29
2/8 anonim válasza:
20 vagyok, a szépség meg relatív :)
Győzz meg ;)
5/8 anonim válasza:
Azt mondják jól nézek ki, bár a környékünkön sok mindent beszélnek. Ha érdekel a fizimiskám írj!
18 F
6/8 anonim válasza:
22 vagyok, elvileg helyes is, írj, ha gondolod :)
7/8 anonim válasza:
Ha én intelligens, kedves , aranyos lányt keresek, akinek van egyénisége, akkor nem téged kereslek, igaz?
Mert igencsak külső szempontok a fontosak neked. hogy te SZÉP vagy, és JÓKÉPŰ pasi kell. Viszonylag jó irányelv, ha a külsőt keresed másban, mert benned is csak az van.
8/8 anonim válasza:
először az a kérdés h te tényleg csinos vagy-e?!
küld képet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!