Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy ismerkedtetek meg a...

Hogy ismerkedtetek meg a párotokkal?

Figyelt kérdés

Kérek minél több aranyos történetet :))

Hol? Mikor? Milyen nehezen?

2014. júl. 9. 12:02
 1/8 Kerida ***** válasza:

Melyikkel? Volt több is...

De a legromantikusabb. Egy balatoni bulin oda jött hozzánk egy srác, hogy nem-e mennénk vele éjszakai vitorlázásra... csak én mertem bevállalni. Az egész estét kint töltöttük a Balatonon. Aztán rá pár napra jött SMS, hogy elhívhat-e megint egy kis kiruccanásra. De kb. rá fél évre jöttünk össze. Addig meg ment az udvarlás, ismerkedés, közös programok.

2014. júl. 9. 12:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez nagyon aranyos :)
2014. júl. 9. 12:12
 3/8 anonim válasza:
Full részeg barátnőmet támogattam haza, elvitt minket kocsival :)
2014. júl. 9. 12:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy konferencián csokit evett,én meg huncutul megkérdeztem,h "nekem nem jár"? Elrohant csokit venni,és pár nap múlva elkezdtünk járni. 3 nap hiján fél évre rá (mármint a járástól kezdve) összeházasodtunk:)
2014. júl. 9. 12:45
 5/8 anonim válasza:

Mi osztálytársak voltunk gimnáziumban :)

A második évben jöttünk először össze, de akkor egy hónap múlva szakítottunk. Ezután a végzős évünk előtti nyáron jöttünk össze és azóta is együtt vagyunk. Lassan már két éve <3

2014. júl. 9. 14:25
 6/8 anonim válasza:
egy tärskeresö oldalon,ahol többnyire kalandorok vannak mint megtudtam,de ö kivetel volt,irt nekem es nem hittem hogy bärmi lesz belöle mert elsö tali utän folyton veszekedtünk. De megis ujra meg ujra talizni akartunk,hogy utäna megint civodjunk valamin,vegül ez elmult. Megszerettük egymäst mär az elejen,tudtuk hogy nem akarjuk elengedni elvesziteni a mäsikat mär akkor,amikor meg senki nem gondolta hogy ebböl lesz valami. Anyum mär akkor josolta,ö lesz az Igazi. Honnan tudta nem tudom de örülök hogy igaza lett:)
2014. júl. 17. 01:03
 7/8 anonim ***** válasza:
A bátyám és a párom munkatársak voltak,látta a tesómnál a fotómat.Eljött húsvétkor locsolkodni és nem tudta fekete-fehér fotóból,hogy született vörös vagyok.-Össze vissza hebegett - habogott,elbakizta locsolóverset.Egy évvel később feleségül vett:)
2014. júl. 17. 01:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Jó kis storyk:)
2014. júl. 17. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!