Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak ronda lányok vannak a...

Csak ronda lányok vannak a gyk-n vagy én nyúlok bele 4-szer egymás után?

Figyelt kérdés

Elkezdtem egy hete itt a gyk-n csajozni, mert itt elég könnyű az az igazság.

Jól el is beszélgettem már 4 csajjal, de mikor komolyabban kezdtünk ismerkedni és megadtuk egymásnak a facebook fiókjainkat az összes itteni lányról kiderült, hogy dagadt ocsmány, én meg olyan csajt akarok akit nem kell szégyelni a haverok előtt.

Vannak kivételek?

2014. júl. 8. 20:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Egy felszínes kis gyökér vagy.

Amúgy meg ízlések ès pofonok.

2014. júl. 8. 20:58
 12/22 A kérdező kommentje:

9-es igazad van hagyom is ebből a célból ezt az oldalt.

Azért azok a lányok akik állítják, hogy vannak itt helyes lányok bizonyíthatnák. :)

2014. júl. 8. 20:59
 13/22 anonim válasza:

Érthető a kérdező csalódottsága. De nem nevezhető normálisnak, hogy ilyen hangnemben nyilvánít véleményt emberekről, akikkel jól elbeszélgetett. Az őszinteséggel egyébként önmagában nem lenne gond.

Szerinted hány szép lány érez késztetést, hogy ismerkedjen veled?

2014. júl. 8. 21:01
 14/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen bunkóval senki nem akar összejönni...
2014. júl. 8. 21:01
 15/22 anonim ***** válasza:
dehogy bizonyítom, nincs mit neked biznyítanom :D
2014. júl. 8. 21:05
 16/22 anonim ***** válasza:
70%

én legutóbb egy elmebetegbe meg egy végtelenül együgyű csajba futottam bele, azelőtt egy állatb*ziba, akit jobban érdekelt, mit eszik a kutyám, minthogy esetleg miért hiányzik az egyik ujjam fele. volt még aztán csajnak álcázott biszex férfi, szuicid tinilány, meg egy szlovék csaj, aki nem is makog magyarul csak állampolgárságot akart.

amit láthatod elég széles a repertoár, válogass csak.

2014. júl. 8. 21:05
 17/22 anonim ***** válasza:
szlovák*
2014. júl. 8. 21:06
 18/22 A kérdező kommentje:
15-ös hát ha nekem nem szeretnél bizonyítani bizonyítsd magadnak azzal, hogy eléred, hogy pozitív visszajelzéseket adjak neked. ;)
2014. júl. 8. 21:06
 19/22 anonim ***** válasza:
41%
nem vagyok rádszorulva, köszike :*
2014. júl. 8. 21:18
 20/22 anonim ***** válasza:
öcsém, nagyon szánalmas csajozásnak nevezni azt a pár üzenetváltást, amíg eljutsz a fészbukcseréig...amúgymeg miért nem ezzel kezded, hogy cserélsz képet? magadnak spórolnál vele
2014. júl. 8. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!