Szerintetek jó ez a szöveg ha ezt mondom a lánynak?
Figyelt kérdés
14/F vagyok és mindig ugye az iskola kezdésnél le kell ülni valahová,nos én mindig korán jövök a suliba mert messze lakom a sulitól viszont a lány is mindig gyorsan jön és szerintetek ha ez mondom neki akkor bejönne neki "Szia!,nincs kedved most ebben az évben mellém ülni?" és ha meg is kérdezné miért akkor azt mondanám neki hogy "Azért mert tetszel nekem és nagyon szeretnék sokat beszélgetni veled,persze nem órán!" és ilyenkor elröhögném magam. Nektek csajok bejönne ez a szöveg? És mit mondanátok ezekre a szövegekre? Vagy mit csinálnátok? :) Köszi a válaszokat előre!2014. júl. 8. 18:29
2/17 Költőnő? válasza:
harmatgyenge de értékelném a próbálkozást. Sztem csak annyit mondj, h szimpatikus és szeretnéd jobban megismerni. De hol van még a sulikezdés, nyár van, élj és ne a szeptemberen agyalj :D
3/17 A kérdező kommentje:
Azokat azután mondanám ha mellém ült az nem baj? :(
2014. júl. 8. 18:35
4/17 anonim válasza:
Nem tudom, ezek gáz szövegek.
Egyszerűen hívd el valahova, vagy mit tudom én.
Abból egyből rájön magától is, hogy akarsz tőle valamit...
de ez így fos, gáz, erőltetett, szar szövegek sajnos.
Beszélgessetek, meg minden, de ez gyenge próbálkozás.
5/17 anonim válasza:
Jó az elképzelés :) Csak vigyázz, nehogy felsülj .. nem biztos, hogy ő is miattad siet a suliba.
6/17 anonim válasza:
Főleg az a nevetés a leggázabb.Beszélgess vele nyáriszünetben és majd nem kell leégetned magad.
7/17 A kérdező kommentje:
Kösz a vidító szövegeket máris jobban érzem magam és akkor hogy hívjam el egy sétára?
2014. júl. 8. 18:40
8/17 C0r3 válasza:
Ez egy szar. Mondjuk nekem talán még ezzel a szöveggel is összejönne. Legyél laza, ha ketten vagytok az osztályteremben kérdezd meg ki mellé ül. Mondja gondolom, hogy nem tudja. Te rámondod, hogy még én sem nagyon döntöttem el. Nincs kedved mellém ülni? Vagy valami ilyesmi. Lazán, és ne idegeskedj. Szerintem ez csak akkor fog összejönni ha bejössz neki,kedvel, vagy persze ha okos vagy. :D
9/17 anonim válasza:
Ez nagyon gyenge szöveg. Hívd el fagyizni. Vagy cukrászdába. Ez tuti bejön. És ha nem muszáj akkor ne várj az iskoláig mert akkor ott a többi osztálytárs akik simán lenyúlhatják. Én a helyedben nem várnék egy percet se. Hívd fel vagy írj rá hogy elmehetnétek valamikor fagyizni. Ez tuti bejön. Csak ne legyél feszült. Majd írd meg privátba hogy hogyan sikerült:)
10/17 A kérdező kommentje:
értem én de nincs meg a telója sem meg semmi más :(
2014. júl. 8. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!