Van itt olyan meleg fiú aki beszélgetne hetero lánnyal?
Figyelt kérdés
Debreceni, 15 éves lány vagyok, és úgy tudom hogy a meleg fiúk megértőbbek sokszor a lányoknál is és lehet velük rendesen "társalogni" :)
Van is olyan ismerősöm akinek a legjobb barátja egy meleg fiú.. gondoltam szerencsét próbálok én is.
2014. júl. 8. 00:42
1/12 anonim válasza:
36,5 fokos vagyok, az elég meleg?
2/12 anonim válasza:
bi vagyok és 17 ha ezzel is beéred:)
3/12 A kérdező kommentje:
1es.. nagyon vicces.. én komoly válaszokra számítok :)
2014. júl. 8. 00:45
4/12 anonim válasza:
Ilyen beszélgetőtárs nekem is kéne.. 15/L
5/12 A kérdező kommentje:
Na ugye xD
2014. júl. 8. 00:48
6/12 anonim válasza:
Ez elég sztereotipikus, hogy megértőbbek. Az meg, hogy megértőbbek a saját nemednél, ennek mi az alapja? Egy ellentétes nemű és ellentétes orientációjú ember jobban megért?
7/12 anonim válasza:
meleg vagyok. ha jó csaj vagy beszélhetünk
8/12 A kérdező kommentje:
6os, talán igazad van. :)
2014. júl. 8. 00:58
9/12 anonim válasza:
7 :'DDDDD ez most komoly? de, egy melegnek az fog szamitani milyen a csaj eddig ez a legjobb csajozos praktika, de tenyleg :'D
10/12 A kérdező kommentje:
9es... nem is tévedtél nagyot..
2014. júl. 8. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!