Vannak olyan 13 éves lányok akik komoly kapcsolatot szeretnének?
Vannak olyan 13 éves fiúk akik komoly kapcsolatot szeretnének?
előre leszögezem nem ,nem akarok ismerkedni mielőtt vaklaki írná ,hogy nem társkereső. Szóval vannak ilyen lányok? 13 éves fiú vagyok és már nem olyan "szerelemre" vágyok ,hogy jaj ez most ,de menő meg ha jól öltözik akkor a pasim ha csinos akkor a csajom stb. Szóval vannak ilyen lányok?
13/L
ezt esküszöm jó olvasni xD
egyébként kérdésedre válaszolva, nem hiszem hogy egy 13 éves komoly kapcsolatot akarna, szerintem nincsenek is teljesen tisztában azzal, mi is egy komoly kapcsolat
en tisztaban vagyok vele, es epp ezert mondom hogy en pl nem igazan tudnam magam elkepzelni egy komoly kapcsolatban tobb okbol sem, 1 igaz hogy csak "menozni" akarnak a baratjukkal/baratnojukkel birom mikor jonnek cs mizu? jarsz velem? akkor elmagyarazom hogy miert nem meg stb erre nem birja felfogni
-_-, 2 meg a sok szerelmi csalodasos fiu/lany 2.nap "jaras" utan, mar az agyamra ment ezert se tudnam magam elkepzelni komoly kapcsoatban a 3 meg sose talakoztam olyan fiuval akibe szerelmes lennek max tiszteletet erzek irantuk vagy elismerem hogy helyesek, es nem a kulso miatt nem lettem meg senkibe szerelmes ha nem mert belsoleg nem volt olyan, meg nemelyik olyan barom, meeeg baromi fiatal vagyok meg inkabb nezem a disney channelt meg a nickelodeont, tanulok, olvasok, sokat beszelek, baratkozok, es sokat nevetek, lehet sokat irtam de csak azert mert nem akarom hogy az idosebbek azt gondoljak mar csak agyon sminkelt, szinte semmit nem viselo lanyok vannak
U.I: Bar elegge vicces volt vegig olvasni a valaszokat :'D, de azert ne piszkaljatok mar irta hogy 13/F szoval o FIU es mielott belem is belem kotnetek elore szolok hogy tudtommal 13/L vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!