Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszik egy osztálytársam!...

Tetszik egy osztálytársam! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem rég kezdtem meg a Gimnáziumot (1 éve). Gondolom ebből ki is tudjátok következtetni, hogy 1 éve ismerjük egymást.

Tanácsot kérnék mit tegyek. Próbálom figyelni, hogy kölcsönös-e. A lényeg, hogy hozzám fordul ha gondja van a matekkal? (és egyszer hallottam félfüllel, hogy a barátnőinek mondja, hogy jó-fej vagyok)Ja és most a Gimiben 0-osok voltunk(nyelvi előkészítő, emiatt az osztály 2-részre volt bontva, de mind a 2-en németesek voltunk), volt egy nap amikor a németesek közül 4-en maradtunk (3-fiú és ő) a 15-ből, mert a csoport többi része Ausztriába ment, ekkor volt egy németórán ami kinn volt tartva a folyosón és mellém ült :). Ezek valamiféle jelnek számítanak? Szerintetek lehet ebből valami?

Valami tanács?

(Bocsi a rizsázásért)

16/F

2014. júl. 7. 22:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Házi nyúlra nem lövünk. Hagyd,mert szar vége lesz...
2014. júl. 7. 22:57
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom. Elég nehéz, úgy, hogy nem ismerem a lányt, de akár lehet is valami. Beszélgess vele többet, hogy ne csak a matek miatt keresse a társaságod! :) Aztán még bármi lehet :)
2014. júl. 7. 22:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A fiúk ülnek egymás mellé, te egy haver vagy neki.. Amúgy meg az, hogy hozzád fordul a matek miatt... Akkor belém a fél osztály szerelmes volt, a másik fele meg az angol miatt, szóval az egész osztály. Sőt, volt, hogy mellém is ültek, mégse volt semmi. Ne képzelj bele semmi inkább, mert, ha ez kiderül és elmondja mindenkinek, akkor nagy hátrányod lesz belőle és sose mosod le.
2014. júl. 7. 23:02
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Szerintem meg ér egy próbát, csak félek mi lesz a vége
2014. júl. 7. 23:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Jad, bocsi, azt hittem ő is fiú. xd :D Amúgy akkor se számítanak jelnek.
2014. júl. 7. 23:03
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy alaposan végig olvastad elsőre :D , de javítottad. Igen attól félek én is. Bár rendes lány, úgyhogy nem hiszem hogy gond lenne belőle ha nem-et mond, de azért akkor is aggódok egy kicsit.

2014. júl. 7. 23:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Az egyik ismerősöm is ilyen helyzetben van. Ő úgy csinálja, hogy ráírt, hogy nem randi, de szívesen sétálna vele, fagyi vagy valami. Először így közeledj felé.
2014. júl. 7. 23:46
 8/11 anonim válasza:
Tudom,hogy elfogsz ettõl tekinteni,de tapasztalatból mondom,hogy ne kezdj osztálytárssal.:/ 16/L
2014. júl. 8. 00:25
 9/11 A kérdező kommentje:

Még fontolgatom a dolgot

2014. júl. 8. 20:40
 10/11 anonim ***** válasza:

És az nekem miért rossz ha offolásnak veszed?

Amúgy ez egy iskola neve, azthittem oda jársz.

2014. júl. 8. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!