Tetszik egy osztálytársam! Mit tegyek?
Nem rég kezdtem meg a Gimnáziumot (1 éve). Gondolom ebből ki is tudjátok következtetni, hogy 1 éve ismerjük egymást.
Tanácsot kérnék mit tegyek. Próbálom figyelni, hogy kölcsönös-e. A lényeg, hogy hozzám fordul ha gondja van a matekkal? (és egyszer hallottam félfüllel, hogy a barátnőinek mondja, hogy jó-fej vagyok)Ja és most a Gimiben 0-osok voltunk(nyelvi előkészítő, emiatt az osztály 2-részre volt bontva, de mind a 2-en németesek voltunk), volt egy nap amikor a németesek közül 4-en maradtunk (3-fiú és ő) a 15-ből, mert a csoport többi része Ausztriába ment, ekkor volt egy németórán ami kinn volt tartva a folyosón és mellém ült :). Ezek valamiféle jelnek számítanak? Szerintetek lehet ebből valami?
Valami tanács?
(Bocsi a rizsázásért)
16/F
Köszi, hogy alaposan végig olvastad elsőre :D , de javítottad. Igen attól félek én is. Bár rendes lány, úgyhogy nem hiszem hogy gond lenne belőle ha nem-et mond, de azért akkor is aggódok egy kicsit.
Még fontolgatom a dolgot
És az nekem miért rossz ha offolásnak veszed?
Amúgy ez egy iskola neve, azthittem oda jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!