Hogyan szerezzek barátnőt 13 évesen?
Figyelt kérdés
Régebben volt e lány akivel sokat találkoztunk és egyröl egyre közelebb kerültünk egymáshoz.
egyszer valaki azt írta hogy úgy lessz ő is szerelmes,ha megcsókolom,hát így is lett,de utánna pofán vágott,és el ment. :(
Szeretnék egy teljesen tiszta lappal indulni egy másik csajnál.
pár szó magamról:13 éves vagyok,tudomásom szerint jófej,de könnyen felbőszíthető vagyok,DE A LÁNYOKRA SOSEM TUDTAM SEMMIÉRT HARAGUDNI
2014. júl. 7. 13:02
11/19 anonim válasza:
Kivancsi vagyok mik azok a "termekek"!
12/19 A kérdező kommentje:
telephon tokok,pólók,robotok,szoftware-ek,...
2014. júl. 7. 15:43
13/19 anonim válasza:
8-as válaszoló vagyok
Szerintem nekem volt gyerekkorom, neked nem....
14/19 anonim válasza:
Ilyen helyesírással nehogy elhidd, hogy bedőltünk ennek a kamunak.Robotokat, telefon tokok,szoftwareket persze,inkább menj "biciglizni"
15/19 anonim válasza:
Mutasd meg neki a legó repülődet, amit egyedül, papír nélkül építettél, arra buknak a csajok :P kicsi vagy még, én 13 évesen a sqadommal bicajoztam meg bunkit építettem egész nap :) Ne próbálj hamar felnőni, hidd el, sokkal jobb gyerekként, én pl visszasírom a gyerekkorom :(
16/19 anonim válasza:
Ha már el is ment, nem lehet olyan nagy baj...
17/19 Kőházi Bence válasza:
Én is 13 vagyok de nem csajozok hanem inkább a haverokkal lófrálok a városba és gépezek, nem csajozok.
18/19 anonim válasza:
Ilyen helyesírással és ilyen fogalmazással tényleg nem vagy gyerek, gyogyós kisgyerek vagy...
19/19 anonim válasza:
Előző vagyok. Visszatértem, mert nincs új kérdés ezért ide dobott. Software-eket nehezen lehet összeszerelni. :-D xD Ugyanis az a számítógépen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!