Jó srácnak tartom magam! Jó ruciaim vannak, van munkám is, őszinte, korrekt vagyok.162cm magas, átlagos jó testalkattal. Kellek így valakinek?
Figyelt kérdés
A partnerkeresés-társkeresés terén nem tettem szert sikerre. Kicsit nem értem miért,de bízom a jövőben!2014. júl. 7. 00:41
11/20 anonim válasza:
az a baj, hogy azt érezni, hogy úgymond neked "mindegy lenne", hogy ki a barátnőd, azt ugyanúgy dugnád, megbecsülnéd, stb., csak egy szavába kerülne bármelyik csajnak (és így nem érezné magát különlegesnek)
12/20 A kérdező kommentje:
10esnek! Nem kell ide a lányoknak fotó sem, ba@zd meg! Pusztán az, hogy ilyen magas vagy, már pálcát is törnek feletted és esélyt sem adnak!
2014. júl. 7. 01:08
13/20 anonim válasza:
Te egy tökéletes ember vagy,csak rossz helyen és időben:-)
14/20 anonim válasza:
Az én emberem is ekkora, és irtó jó képű, és én nem változtatnék semmit se rajta, még a magasságát sem. Hidd el, aki szeret, az ezzel együtt szeret. Ezek itt csak azért mernek fikázni mert nem ismernek és ebből kifolyólag nem is szeretnek.
Az nem baj, ha van önbizalmad, és eltudod magad jól sorolni a kinézeted alapján, csak ne add alább az igényeidet, csak a könnyű siker érdekében. Attól ki tudsz égni rendesen.
(és tényleg ne használd a ruci-k szót!)
15/20 anonim válasza:
Szóval a nők hibája, hogy nem kellesz egyiknek sem. Teljesen logikus.
Amúgy írtak itt okosságot, tényleg nem szereti egyik sem, ha első szóra megkaphat. Mint a rohadt gyümölcs, a fáról nehezebb szedni, mégis inkább nyújtózkodsz egy kicsit.
17/20 anonim válasza:
Ha valaki a magasságod alapján ítél meg, az már régen rossz. Vannak alacsony lányok is...
18/20 A kérdező kommentje:
Vettem márkás rucikat is! Elfogadom önmagam, de nincs lány, akinek kellenék!
2014. okt. 15. 20:05
19/20 anonim válasza:
A ruci szó olyan nőies,lehet hogy túl sokat adsz a külsőségekre.Eleve a márkás ruhákra adó emberek felszínesek.Fontos a ruha,de nem kell feltétlenül márkás legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!