Lehet csajozni 12 évesen? Ha igen hogy?
Figyelt kérdés
KOMOLY választ kérek!2014. júl. 6. 22:23
2/9 anonim válasza:
Biztos lehet, de szerintem ekkor az emberek többsége még nagyon éretlen.
3/9 anonim válasza:
Komoly választ komolytalan kérdésre?
4/9 anonim válasza:
Persze. Az utcán ha látsz egy lányt aki tetszik akkor hívd meg egy fagyira. Ez idösebb korosztályban is alkalmazható. Sok sikert:)
6/9 anonim válasza:
"Képzeld, legyőztük a Lich Kinget a guildemmel, és én kaptam meg a hunterek isteni íját. Ja, és azt mondtam már, hogy 8 millió goldom van, és megvan az összes epic mount?"
7/9 ktk312 válasza:
Én is azt akartam tanácsolni, hogy wowon ismerkedjen :D Ha bekerül egy értelmes guildbe akkor még hasznos dolgokat is tanulhat, de mennyi is a gold cap? xd 214k ?:D
8/9 anonim válasza:
Bazzeg 12 évesen én csak a biciklimmel és a barátaimmal foglalkoztam(volt lány barátom is, de ez a kor még nem az a kor ahol párkapcsolatban kell élni).
Amúgy meg ha feltalálod az indukciós proto-neutronkutató sugarat, és ennek segítségével 450 fokon medvezsírt kuruttyolsz (3x), majd ezt magadra kened, akkor csak úgy tapadni fognak rád a csajok, és nem kell majd, de nem is fogod tudni őket levakarni, hisz ha ez megköt, szilárdabb mint a vasbeton, és jobban ragaszt mint a legerősebb ragasztó. Sok sikert :)
9/9 anonim válasza:
Szegénykém, hány levelet kaptál? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!