Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy fiatal zsidó srác ki-e...

Egy fiatal zsidó srác ki-e mehet az emírségekbe menekült státusszal? Lányok ti mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés
és ha igen milyen segélyeket lehet felvenni?

2014. júl. 6. 18:31
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

"az mg-sek, vagy m hajnalosok szerint - ezt elfeleejtetted hozzátenni."

Mi az az mg és m hajnal? Világosíts fel, kérlek; nem vagyok képben.

"Az ilyen torzított értelmezésekkel készítették elõ a 70 évvel ezelõtti tömeg-rablógyilkosságot is."

Megáll az ész! Nyomatsz egy ilyen általánosító, rasszista szöveget, majd te gyanúsítasz meg engem ugyanezzel! A hozzászólásodból az derült ki, hogy az a tény, hogy valaki zsidó származású, azt jelenti, hogy nagyobb valószínűséggel beszél jól magyarul, ergo nagyobb valószínűséggel műveltebb, mint más. Ez egy rasszista, kirekesztő állítás.

Fenntartom álláspontomat: hülye rasszista vagy.

2014. júl. 7. 22:17
 32/36 anonim válasza:

Egy szóval se helyezte mérlegre a zsidókat és a magyarokat. Csupán eddigi tapasztalatokkal a zsidókról még nem találkozott közülük bunkóval, közhelyessel, élősködővel stb.

Általánosított valóban. Viszont minden általánosítás saját tapasztalatokból ered.

Szerintem nem a magyarokat kritizálta és sértette. Hanem felállított egy színvonalat a zsidókkal szemben. És ehhez semmi köze sincs a magyaroknak, a finneknek, a németnek vagy bárki másnak.

Elnézést ha megsértettem a kérdezőt és a félreértésekért is elnézést kérek, ha ilyesmi történt.

2014. júl. 8. 16:01
 33/36 anonim ***** válasza:

"Egy szóval se helyezte mérlegre a zsidókat és a magyarokat."

Nem is mondtam ilyet; talán nem ártana elolvasni a hozzászólásomat. Az viszont tény, hogy abból vonta le azt a következtetést, hogy a kérdező valójában nem zsidó, hogy nem tud helyesen írni. Ebben implicite benne van, hogy a zsidók műveltebbek a nem zsidóknál. Ez teljesen elfogadhatatlan érvelés.

2014. júl. 8. 18:20
 34/36 anonim válasza:

# 32

Köszi, nagyjából ez a helyzet, annyi megjegyzéssel, hogy én nem kérek elnézést a kérdezõtõl, mert nehezen tudnám elhinni, hogy nem azonos # 29 # 31 # 33 -mal, persze másik regisztrációval.

Szerintem õ a zsidógyûllõ, uszító kérdezõ, aki szándékosan tet fel ilyen hülye kérdést, megtûzdelve nem helyesírási hibával, hanem magyartalansággal, állítva magáról, hogy zsidó. Ráadásul a "Lányok ti mit szóltok ehhez?" toldalék azt sejtetheti, hogy fiú létére hasonló céllal menne, mint a "lányok", hogy majd úgy fog sokat keresni, hadd ne részletezzem!

Ami a tapasztalatot illeti, valóban így van, mégpedig nem "genetikai" okból, hanem azért, mert a zsidógyerek kicsi korától azt hallja, amit én is hallottam gyerekkoromban: "fiam(lányom, zsidó vagy, neked legalább háromszor annyit kell teljesítened, hogy feleannyira elismerjenek/elfogadjanak, mint a többieket, a nem zsidókat". Ezért aztán a zsidógyerek hajt, ahogy a csövön kifér és - többek között - nem enged meg magának magyartaln fordulatokat, hacsak nem paródiaképp.

Ezért gondolom, hogy a kerdezõ azonos ezzel a rasszistázóval és fõfoglalkozása, hogy ekéze, égesse a zsidókat.

Nekem hiába adja a "tájékozatlant", mintha nem tudná, mi a "mg" ( magyar gárda ), vagy a "m hajnal" ( magyar hajnal ) nagy valószínûséggel valamelyiknek tagjaként.

És igen, mint mondtam, az egész eléggé hajaz arra, amikor a harmadik birodalom hirdette, h "meg kell védenie magát a zsidók ellen". ( Mit ne mondjunk, "a zsidók ellen" eléggé sikeresen, "meg védenie magát" kevésebb sikerrel. )

Persze, lehet, hogy tévedek és rémeket látok. Bár úgy lenne. :)

2014. júl. 8. 19:21
 35/36 anonim ***** válasza:
Medugi(milyen egy idióta neved van) más szemében a szálkát sajátodéban a gerendát se? Borzasztóan helytelenül írsz és egy primitív, buta, általánosító RASSZISTA ZSIDÓ vagy.
2014. júl. 9. 15:19
 36/36 anonim ***** válasza:

neduddgi beleolvastam pár válaszodba és te egy nagyon buta ember vagy

[link]

2014. júl. 9. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!