Fiúk/férfiak! Mik lehetnek az okok?
Ha ismerkedtek egy elsőre szimpatikusnak tűnő lánnyal, mik lehetnek az okok amiért mégse jöttök vele össze?
Illetve mik az elvárások, amiknek ha megfelel, jöhet a kapcsolat?
Ha megtudok róla valamit ami unszimpatikussá teszi.
Az elvárásaim nem nagyok, legyen kedves, kicsit nimfomán, realista gondolkodású, talpraesett és fogjon meg azért külsőleg is.
Mert van valami olyan tulajdonsága, amit én nem tudok elfogadni, vagy hiányzik egy olyan tulajdonsága, amire én vágyom.
20/F
hát amit először is kipuhatolok, hogy elfogadná e a hibáimat, mit szeretne a jövőben (gyerek, kapcsolat, család, munka....), milyen volt a múltja, hogy áll a dolgokhoz....ha mégse jövök vele össze az 2 ok lehet vagy ő nem jó számomra, vagy éppen túl jó hozzám képest és nem tudnám kiérdemelni...tehát vagy túl jó vagy túl rossz, azért nem jöhet össze a dolog :)
21F
Barna haj/szem, kreol bőr. Szeresse a sebességet, és jöjjön velem motorozni, sokat.
Ha valaki szimpatikus, azt előzőleg megnézem az utolsó lábujjáig, és ha stimmel folytatom tovább amit elkezdtem.
Láb orientált vagyok.
22F
Következő esetekben húzom be a kéziféket:
#1 Exről beszél.
#2 Gyerekvállalással házassággal kapcsolatos dolgokat túl korán firtat.
#3 Kijelenti vagy céloz arra hogy házasság előtt nincs szex.
#4 Már a kapcsolat elején feltűnően osztja az észt hogy mit csináljak máshogy miben változzak
#5 Hazudik, több vasat tart a tűzbe (más pasikkal is kavar mellettem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!