Lenne kedve valakinek barátkozni? Esetleg olyan, akit így a nyár folyamán a "barátai" szintén le se tojnak?
Figyelt kérdés
Igen,tudom,elég gáz így keresni barátokat ;)
Vannak barátaim,de a közelebbi barátaim(vagy úgymond "bandám") nem gondolják úgy,hogy nyáron is azok vagyunk,csak suliban :)))
Szóval szívesen ismerkednék másokkal is(nem csak emezek miatt),akik korombeliek,nem ítélkeznek,nem szexet vagy kapcsolatot akarnak,lehet velük bármiről beszélni,és kb ennyi.
Ha valakivel jobban összebarátkozunk,akkor egy idő után felőlem találkozhatunk is....
Szegedtől nem messze élek,de bárhonnan írhat,aki akar(és olyan,amit írtam)
17/l
2014. júl. 6. 14:08
2/6 DanteSparda válasza:
az aki csak a suliban a barátod és nyáron nem az nem is a barátod
3/6 A kérdező kommentje:
Tudom :)
2014. júl. 6. 14:18
4/6 anonim válasza:
Írhatsz ha gondolod bár pesti vagyok, és a barátaim sem tojnak le attól hogy nyár van :)
5/6 anonim válasza:
Nálam dettó ez a helyzet, csak én kicsit fiatalabb vagyok mint te :) Írj ha még aktuális a kérdés
6/6 anonim válasza:
Velem is ez van, ha gondolod írj :) 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!