Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért érzem úgy hogy nem...

Miért érzem úgy hogy nem tudok szeretni?

Figyelt kérdés
Már egy kis ideje aggaszt hogy kb fél éve senki iránt nem érzek különösebb szeretetet, ha meg ismerek egy kedves lányt nem dobogtatja meg a szívem, csak szexuális vonzalmat érzek de semmi különösebbet. Ez baj lehet ? Mi lehet az oka ennek ? Nem ért semmi különösebb csalódás csak úgy érzem a szívem kiégett.

2014. júl. 6. 00:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Gondolom, fél éve dobtak, igaz? Dühös lehetsz, éd haragudhatsz a másik nemre szerintem. De az is lehet, hogy hiába kedves, meg ilyenek, nem vonz úgy kémiailag a belseje.

22/F

2014. júl. 6. 00:15
 2/11 anonim ***** válasza:

Pedig pont azt akartam megkérdezni ért-e valami nagyobb csalódás a közelmúltban..

1. Voltál már szerelmes ?

2. Miért gondolod, hogy kiégtél ? (valami csak történt)

Mellesleg én is ugyanígy érzek valahogy.. üres vagyok.

2014. júl. 6. 00:15
 3/11 Zsebvirág ***** válasza:
Mert fiatal vagy, szórakozásra vágysz.
2014. júl. 6. 00:16
 4/11 anonim ***** válasza:
Hogy mitől van ez nálad, azt nyilván nem tudom, de én azt tudom erre mondani, hogy örülj neki, mert így legalább nem szenvedsz. Nem látsz tehetetlenül és olyan lányokat, akik tetszenek, és így legalább nem is vágysz rájuk hiába, reménytelenül.
2014. júl. 6. 00:21
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát fél éve én szakítottam, és igen voltam már szerelmes a nagy szerelem de már 2 éve annak. Mindigis úgy voltam a lányokkal hogy a legnagyobb érték a személyiségük. Most is így látom. Az elmult hónapokban volt egy döntés képtelen lány akivel randiztam meg volt egy másik aki fél órán át csendben volt a randin... 5 hónapja kb. De nem volt olyan nagy csalódás. Igen én is úgy üresnek érzem magam.
2014. júl. 6. 00:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy nem találkoztál mostanában olyan lánnyal aki "megdobogtatja" a szíved...mert szerintem nem kell mindenki iránt érezni valamit. Nem is csak hogy "nem kell", nem is lehet szerintem. De azért nem árt tudni hogy a szeretet kialakulásához is idő kell, meg hogy érdekeljen valamiért az a lány. Hogy érdekes legyen, és ne csak az öledbe hulljon és szinte rádmásszon, hanem talán olyan helyzet is kell hozzá hogy kicsit küzdj érte... de ha zagyvaságokat beszélek akkor tudd be annak, hogy nem vagyok fiú.
2014. júl. 6. 00:28
 7/11 anonim ***** válasza:

same here...

23/F

2014. júl. 6. 00:31
 8/11 anonim válasza:
ugyan ezt érzem.. :( szar érzés xd de ez van :) tenni nem lehet ellene
2014. júl. 6. 02:15
 9/11 anonim ***** válasza:
én is ki vagyok égve, pedig nem ért komoly csalódás inkább csak amolyan általános, de bízom benne, h majd magától elmúlik :)
2014. júl. 6. 09:27
 10/11 anonim ***** válasza:

Én is az értékeket keresem és nem csak azt hogy szexuálisan vonzódjak vagy vonzódjanak hozzám. Sajnos az élet nem sodor össze olyan emberekkel hogy megismerjem őket.

25/N

2014. júl. 6. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!