Hol ismerkedhetnék normális, igényes idősebb pasikkal?
Ja és persze ne feledkezzünk meg Mr. 16 évesek a 26 évesekkel összeállást támogató profi jogászról se.
Szerintem vele gyere össze kérdező. Ő biztos igényes lehet, már csak abból látszik ahogy a Magyar jogról beszél. Szerintem ő itt az egyik sztárügyvéd.
26 éves vagyok, de nem pedofil.
(még a 20onéves lányok is éretlenek kapcsolatra, hát még a fiatalabbak...)
# 21:
Azért mert tájékozott valaki, nem lesz egyből profi jogász. Ez a tény, már-már alap műveltséghez tartozik, főleg úgy, hogy anno rengetegszer volt a hírekben erről szó.
Ennyi sok álszent erkölcshuszárt, a 25 éves pasik nagy része simán levarrna egy 16 éves lányt hiába tagadják.
Lassan olyanok lesztek mint csajok.
"# 21:
Azért mert tájékozott valaki, nem lesz egyből profi jogász. Ez a tény, már-már alap műveltséghez tartozik, főleg úgy, hogy anno rengetegszer volt a hírekben erről szó."
....f..asza.. de amúgy ez tök lényegtelen, feltételezem köze sincs a joghoz természetesen, de kitudja lehet hogy pont tényleg ügyvéd, ennyire nem kell ezt komolyan venni, hát pont ezért írtam ezt a megjegyzést, ha már nagyon kötözködni akarunk. Pont mint ő, mintha legalábbis amúgy nem lenne aberrált dolog, beleköt ebbe....fuu -_-
Pont tökre nem ez a lényeg, hanem hogy tényleg baromi gáz aki 26 évesen 16 jönne össze. Én egyébként tényleg nem, meg hagyjuk már most milyen 16 éves? Vagy minden 16 éves automatikusan szuper szexinek számít..jaj.. igen, szóval pont nem érdekel hogy érti-e a jogot, az én megjegyzésemnek se az volt a lényege, de azt írtam is egy előző kommentben.
Itt csak az volt a lényeg hogy erősködnek márpedig mennyire über király dolog ez.
oh mmm, most annyira nem olvastam végig, hát mind1.
De azért ott az első oldalon az a két emberke. Meg az egy két arra hajló válasz ami ezt támogatja. Hát az igazság meg fáj. Én alapból senkit se bénáztam le, csak aki 26 éves fejjel összejönne 16-al (szóval kb az első oldal), de hát akinek nem inge az nem veszi magára ugye.. háát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!