Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan találhat magának az...

Canadafan kérdése:

Hogyan találhat magának az ember 34 évesen társaságot, akikkel el lehet menni ide-oda stb?

Figyelt kérdés
A néhány barátom/nőm már házas gyerekekkel, vagy komoly kapcsolattal amiből nem nagyon mozdulnak ki. Nekem pedig lenne igényem ilyesmire.. 34/nő
2014. júl. 5. 20:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Irj 34 vagyok én is
2014. júl. 5. 20:14
 2/12 anonim ***** válasza:
Da vidim ruke gore, na bitu dj Shone!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
2014. júl. 5. 20:14
 3/12 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2014. júl. 5. 20:15
 4/12 Didiiayer ***** válasza:
Munkahelyen sincs senki?
2014. júl. 5. 20:16
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idős korban nagyon nehéz, én ugy oldottam meg, hogy lejártam női konditerembe és ott sok hasonló koru nő volt, velük beszélgettem és elkezdtünk eljárni, először egy kávéra, aztán egy szinházba, most a strandon találkozunk és tervezi a kis társaság hogy elmegyünk kirándulni. Találj egy olyan hobbit, ahova hasonló koru társaság jár el mint Te, és akkor előbb -utóbb kialakul egy kis baráti kör, akikkel el tudsz menni mindenfelé.
2014. júl. 5. 20:16
 6/12 anonim ***** válasza:

Háát talán kolléganők.

Én ugyanitt tartok csak 30 évesen férfiként.

Kollégáimnak gyereke van , barátaim nagy része elköltözött jó messzire, akik itt maradtak megházasodtak gyerekük lett.

Így már kevésbé érnek rá, sőt nagyon nagyon ritkán ha rá is érnek nem olyan helyekre megyünk ahol ismerkedni lehetne, ezek már csak olyan baráti összejövetelek amikor beülünk valahová vagy otthonukban bográcsozások ahol szabad csaj szintén nincs.

Így néha ha kedvem van elmegyek egyedül.

2014. júl. 5. 20:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Vannak ismerkedős esték, összejövetelek. Barátkozás celjabol Ha érdekel írj privátot
2014. júl. 5. 20:18
 8/12 A kérdező kommentje:
Veszprém megyében. Kolleganőim vannak de velük is kb. hasonló a helyzet.
2014. júl. 5. 20:20
 9/12 anonim válasza:
edzőterem, munkahely, facebook régi barátok megkeresése, amúgy miért neked még nincs komoly kapcsolatod? na ez elég gáz!
2014. júl. 5. 20:20
 10/12 A kérdező kommentje:
És köszi mindenkinek a feldobott ötleteket :-)
2014. júl. 5. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!