A lányoknak bejönnek a "kemény" férfiak?
Figyelt kérdés
Pl.akik gyúrnak ezerrel,meg küzdősportolnak.2014. júl. 5. 18:39
11/16 anonim válasza:
#7-esnek igaza van, hiába pontozzátok le. Ugyanezt tapasztalom, amióta edzek, sportolok, fejlődött a testem, persze nem vagyok egy kigyúrt vadorzó, meg nem is akarok felfújt kondibuznyák lenni, de sokkal férfiasabb lett a megjelenésem. Azóta már a nők is rám néznek az utcán, és egy picit mindig dob az önbizalmamon, ha például másodpercekre rajtam felejti a tekintetét a hölgy. :) Szóval, férfi kortársaim, tessék testalkatilag fejleszteni magatokat. :)
13/16 anonim válasza:
A lányoknak nagyon különböző az izlése.
Én pl. az okos, kedves, magas pasikat szeretem.
Nem birom az izomtömeg fiúkat.
14/16 anonim válasza:
A kettesnek van igaza, mert tényleg akkor szeretjük az iskolázatlan, buta, ostoba, fogalmatlan és kemény-izmos pasikat, ha azok otthon utána jól meg is vernek.
26l
15/16 anonim válasza:
ez a ti egyéni szoc. problémátok bár szvsz agyon is verhetnének :)) aki ezt akarja :)
16/16 anonim válasza:
amennyiben nem olyanok mint berki :DD amúgy nekem ge cire bejönnek a "kemény" csávók *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!