Szeretem, de nem tudom mit mit írjak neki?
Figyelt kérdés
Mindíg is szánalmasnak tartottam azt, aki a neten teremt kapcsolatokat és nem mer kiállni, és a szemébe mondani annak a bizonyos embernek, hogy mit érez. De mióta megismertem, teljesen megváltoztam. Ha meglátom remegni kezd a térdem, teljesen lefagyok, és méh csak megszólalni sem tudok... Ha a szemembe néz, ott menten összeesek. Szóval még csak meg se fordult a fejemben, hogy személyesen beszélek vele, még a végén lerókázom, vagy valami.. :( Úgyhogy az utólsó dologhoz folyamodtam! Egy táborben ismerkedtünk meg. Csupán egy év van köztünk. Azonnal megfogott a humora. Ezen kívül jófej, és mindíg kedves volt velem. Többször bámultam, és ha észrevett, azonnal elkaptam a fejem, és elpirultam. De volt már, hogy ez fordítva történt. Töbször összemosolyogtunk. Utólsó nap elhatároztam, hogy elmondom neki mit érez, de képtelen volt elszakadni a haverjaitól... Már féltem hogy nem találkozunk többet, úgyhogy rákerestem fb-n. nagy nehezen meg is találtam. Tudom hogy abban a városban lakik ahol én, és hogy kosarazik. 15 éves, de ezen kívül semmi! Mit írjak neki? hogyan szólítsam meg? Arról nem is beszélve, hogy még köszönni sincs bátorságom... Az lenne a legjobb, ha elfelejteném, csakhogy ez lehetetlen, ugyanis még az álmaimba is befurakodott. Nagyon boldog lennék ha más nem is, de legalább barátság kialakulna köztünk. Kérlek öncsetek belém lelket, és ha tudna valaki tanácsot adni hogy miről beszélgessünk, stb... előre is köszi a válaszokat, és bocs ha kicsit sokat írtam jaj!2014. júl. 5. 14:16
1/6 anonim válasza:
szerintem először csak jelöld be, ha visszajelöl meg mondjuk likeold pár képét, lehet ő fog majd neked írni,h szimpi neked, ha nem akkor nyugodtan írd meg neki,hogy szimpi neked!!
2/6 anonim válasza:
Ha bejelölöd az kezdésnek tényleg jó, lehet, hogy emlékezni is fog rád, hogy ha már ő is bámult téged. Lehet, hogy ő fog majd kezdeményezni, de ha nem az sem baj, mert akkor te is nyugodtan ráírhatsz. Facebook-on keresztül neked is könyebb lesz vele beszélni. Ott nem nagyon fagyhatsz le, hacsak valami nagyon szépet mond rád. :) 18/L
3/6 anonim válasza:
első vagyok! sok sikert, drukkolok!!! :) majd írj ám!
4/6 anonim válasza:
Írd le neki, hogy LVL70-es Paladin vagy +18-as szettel, ott helyben letérdel előtted :D
5/6 A kérdező kommentje:
már bejelöltem, azonban sajnos nem írt rám :/
2014. júl. 5. 19:42
6/6 A kérdező kommentje:
azért köszönöm a válaszokat, megpróbálom megerőltetni magam, és oda biggyeszteni egy sziát, csak nem akarok nyomulósnak tűnni.. :)
2014. júl. 5. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!